Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

Το νέο Τοπικό Κοινοτικό Συμβούλιο της Γλώσσας Σκοπέλου και τα ονόματα που "παίζουν" σε θέσεις κλειδιά στο Δήμο

Τα οριστικά και επίσημα πλέον αποτελέσματα, για το νέο 5μελές Κοινοτικό Συμβούλιο της Γλώσσας, μετά από την επανακαταμέτρηση όπου έγινε, είναι τα εξής παρακάτω, με τη σειρά ψήφων που έλαβαν στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαιου.

Τα "Δρώμενα του τόπου μας"  εύχονται στους νεοεκλεγέντες που θα αναλάβουν επίσημα καθήκοντα από την 1η Σεπτεμβρίου 2019, καλή θητεία,καλή συνεργασία μεταξύ τους,  προς όφελος της Γλώσσας!


ΑΓΑΛΟΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ   (228)
ΜΑΛΑΜΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ    (134)
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ   (129)
ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ   (134)
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΚΟΥΚΙΤΣΑ (ΚΙΚΗ)   (114)






ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Θα κάνουμε αναφορά τώρα για κάτι αποκλειστικές πληροφορίες (πηγές)... που ο χρόνος θα δείξει εάν είναι σωστές, αλλά εμείς θα τολμήσουμε να βγάλουμε τα ονόματα.
Λοιπόν τον έναν Αντιδήμαρχο τον ξέρουμε εδώ και λίγες μέρες. Είναι ο Νίκος Βαφίνης (καθαριότητας υποθέτουμε). Ο δεύτερος που μάθαμε είναι ο Αριστείδης Βούλγαρης. Και εάν υπάρξει πιθανότητα και για 3ο Αντιδήμαρχο το όνομα που "παίζει" είναι της κας. Σταματούλας Κουκουρίνη - Φύβγα. Για πρόεδρος του νέου Δημοτικού Συμβουλίου προορίζεται ο Άγγελος Ξηντάρης. Και ένα τελευταίο όνομα είναι του Γιώργου Λαγουδάκη, παλιός γνώριμος και γνώστης, στη θέση του προέδρου της ΔΕΥΑΣ.
Κοινοποίηση

2 σχόλια:

  1. Μήπως είναι ανυπόστατες φήμες; εκτός από τους αντιδημάρχους που είναι καθαρά υπόθεση του δημάρχου,όλοι οι άλλοι εκλέγονται από το δημοτικό συμβούλιο,λίγη υπομονή δεν κάνει κακό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε αυτά υπάρχει μία επιφύλαξη.Για αυτό γράφτηκε << ...ο χρόνος θα δείξει, εάν είναι σωστές >>

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια υπάρχουν για να καταθέτουν οι αναγνώστες τις απόψεις και τις σκέψεις τους και να συνεισφέρουν στον πολιτισμένο διάλογο. Ανώνυμα σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο περιεχόμενο ή παραβιάζοντας προσωπικά δεδομένα, δεν θα δημοσιεύονται και θα διαγράφονται.Επίσης σχόλια με γραφή greeklish θα διαγράφονται. Ανώνυμα μηνύματα για προβολή από το blog οποιουδήποτε θέματος η προβλήματος, δεν θα λαμβάνονται υπ όψιν.
Το blog φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του. Ευχαριστούμε για τη κατανόηση και τη συμμετοχή σας.