Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

Rallis Travel: Ανακαλύψτε την Ελλάδα!

Ποιοι είμαστε

Το Rallis travel είναι ένας ταξιδιωτικός πράκτορας με απαράμιλλη γνώση προορισμών και ταξιδιωτικών προϊόντων που ειδικεύονται στην Ελλάδα. Για τα τελευταία 20 χρόνια, αγαπάμε και προωθούμε τον μοναδικό πολιτισμό και τις ατελείωτες ομορφιές της γης του Αριστοτέλη, του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Όμηρου και προσπαθούμε να το δείξουμε στον κόσμο. Η Ελλάδα είναι ο τόπος των ονειρεμένων διακοπών σας και μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε σε αυτή τη γη με ατελείωτες δυνατότητες. Θα δημιουργήσουμε και θα σχεδιάσουμε τις διακοπές σας και θα είμαστε δίπλα σας, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το ταξίδι σας.


Οι αξίες μας

Στο ταξίδι στο Rallis πιστεύουμε ότι το ταξίδι είναι να βιώνεις, να αισθάνεσαι, να δοκιμάζεις νέα πράγματα για να συναντάς νέους ανθρώπους. Πιστεύουμε ότι η ζωή πρέπει να γεμίσει με περιπέτειες, όχι τα πράγματα και οι άνθρωποι πρέπει να έχουν ιστορίες για να πουν και να μην δείχνουν πράγματα. Αυτά τα ιδανικά και οι αξίες που θέλουμε να μοιραστούμε με τους ταξιδιώτες και να τους βοηθήσουμε να γεμίσουν τις διακοπές τους με   εμπνευσμένες και εμπλουτισμένες εμπειρίες


Η αποστολή μας

Είναι η ηρεμία σου. Στο ταξίδι του Rallis κατανοούμε τις προκλήσεις της σύγχρονης τουριστικής βιομηχανίας και γνωρίζουμε ότι ο σχεδιασμός, η ανάπτυξη και η προσαρμογή των πόρων προορισμού στις εξελισσόμενες ανάγκες της αγοράς είναι το κλειδί για την επιτυχία. Η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε στον ταξιδιώτη μια μοναδική εμπειρία, με προϊόντα ανταγωνιστικής αξίας για τα χρήματα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Η συνάντηση και η υπέρβαση των στόχων και των στόχων των πελατών μας αποτελεί προτεραιότητα μας, καθώς προσπαθούμε για την αριστεία στην ποιότητα, την ακεραιότητα και την αξία. Η δέσμευσή μας στην ποιότητα μας έχει οδηγήσει να έχουμε πιστούς πελάτες που αναθέτουν τις διακοπές τους ξανά και ξανά.


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ / ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εταιρεία μας με ιδιόκτητα λεωφορεία στον τομέα των μεταφορών και του τουρισμού καλύπτει τις ανάγκες μεταφοράς ατόμων, πελατών ξενοδοχείων, φοιτητών, ομάδων, ομάδων και ομάδων από το εξωτερικό, παρέχοντας υψηλές υπηρεσίες με ασφάλεια, επαγγελματισμό και αξιοπιστία.
Θέλετε να κάνετε μια μεταφορά MINI BUS όπου μπορείτε να ταξιδέψετε με φίλους και οικογένεια; Είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και να σας προσφέρουμε μια ασφαλή, οικονομική και άνετη μεταφορά, κάνοντας το ταξίδι σας μια ευχάριστη εμπειρία.

Επιθυμείτε να ταξιδέψετε στο δρόμο με το σωματείο, την οργάνωση ή την εταιρική σας εταιρεία, να σας παραλάβουμε από το αεροδρόμιο και να σας μεταφέρουμε στα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας; Θα εξασφαλίσουμε τη μεταφορά σας με λεωφορεία πολυτελείας καθώς και όλες τις μεταφορές σας σύμφωνα με το πρόγραμμα ταξιδιού σας.
Ο στόλος μας αποτελείται από 20 και 30 θέσεις MINI BUSES καθώς και από λεωφορεία 50, 60 θέσεων για την ασφαλή και άνετη οδική σας μεταφορά σε όλες τις εκδρομές που επιλέγετε είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό.

Τα λεωφορεία τελευταίας τεχνολογίας είναι εξοπλισμένα με συσκευές GPS, Wi-Fi, ψυγείο και μικρόφωνο, παρέχοντας υψηλής ποιότητας ξεναγήσεις και υπηρεσίες. Όλοι οι επαγγελματίες οδηγοί μας έχουν πιστοποιηθεί σύμφωνα με τους κανόνες ασφαλείας και σας εξασφαλίζουν την ασφαλή μεταφορά σας όλες τις ώρες της ημέρας. Επίσης σε όλες τις υπηρεσίες μας παρέχεται ασφαλιστική κάλυψη σε περίπτωση ατυχήματος, απώλειας αποσκευών κλπ.



Επικοινωνήστε μαζί μας: Νάουσα, Ελλάδα    
 +30 23321 11027     
 +30 6987959141

E: info@rallistravel.com
www.rallistravel.com

Σελίδα facebook: https://www.facebook.com/RallisTravelAgency/






Κοινοποίηση