Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

<< ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΣΠΟΡΑΔΩΝ>> Ιατρικές υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υγείας με γνώμονα τον άνθρωπο


ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΣΠΟΡΑΔΩΝ / ASCLEPIEION OF SPORADES POLYCLINIC & MEDICAL CENTER
  

Το ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΣΠΟΡΑΔΩΝ είναι μια πρωτοποριακή μονάδα πρωτοβάθμιας περίθαλψης που παρέχει υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου, όλο το χρόνο και με εκτεταμένο ωράριο εργασίας κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, εξυπηρετώντας τόσο τους μόνιμους κατοίκους του νησιού αλλά και τους επισκέπτες που επιλέγουν το όμορφο νησί της Σκοπέλου για τις διακοπές τους. Έχει άριστους γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, καθώς και ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, ώστε να μπορούν όλοι να έχουν πρόσβαση σε ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.
  
Στο ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΣΠΟΡΑΔΩΝ έχετε τη σιγουριά ότι θα απολαμβάνετε την καλύτερη φροντίδα, όποτε χρειαστεί να επισκεφτείτε γιατρό, να πραγματοποιήσετε διαγνωστικές εξετάσεις, ή να αντιμετωπιστεί ένα επείγον περιστατικό. Ακόμη και στα πλέον απαιτητικά περιστατικά τα οποία χρήζουν άμεσης διακομιδής το ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΣΠΟΡΑΔΩΝ έχει την λύση, εφόσον φροντίζει για την αεροδιακομιδή του ασθενούς από το ελικοδρόμιο της Σκοπέλου, ώστε μέσα σε μία ώρα περίπου να βρίσκεται σε Νοσοκομειακό περιβάλλον υψηλού επιπέδου και να λάβει την φροντίδα που χρειάζεται, φυσικά πάντοτε με αίσθημα υψηλής επαγγελματικής ευθύνης, σεβασμό, αξιοπρέπεια και εχεμύθεια.

Επιπλέον το ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΣΠΟΡΑΔΩΝ μέσω του δικτύου συνεργασιών του με Διεθνείς Ασφαλιστικές Εταιρίες και Ταξιδιωτικές Ασφάλειες των αλλοδαπών τουριστών, δίνει την δυνατότητα της άμεσης περίθαλψης χωρίς να χρεώνεται ο ασθενής που έχει ασφαλιστική κάλυψη.

Για οποιοδήποτε θέμα υγείας,  θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε απαντώντας στο τηλ.(+30) 24240 24500 



ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΟΛΥΪΑΤΡΕΙΟ ΣΠΟΡΑΔΩΝ ΙΑΤΡΙΚΗ Ε.Π.Ε.
  ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΣΠΟΡΑΔΩΝ

Χώρα Σκοπέλου, ΤΚ 37 003, ΣΚΟΠΕΛΟΣ

Τηλ:24240 24500, 24240 23837 
Fax.: 24240 23807, 
Κιν.: +30 6942467768












Κοινοποίηση