Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Τα πρωινά της παραμονής των Χριστουγέννων, Δευτέρα 23 και Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος δεχόταν στην Ιερά Μητρόπολη τις επισκέψεις μικρών και μεγάλων, Σχολείων, Συλλόγων, Στρατιωτών, Κατηχητικών, της Φιλαρμονικής του Δήμου Χαλκιδέων, για τα καθιερωμένα κάλαντα, αλλά και την ανταλλαγή εορτίων ευχών. Γι' ακόμη μια φορά η Ιερά Μητρόπολη έγινε τόπος συνάντησης και επικοινωνίας και δυνατότητος έκφρασης της αγάπης προς όλους.

Το απόγευμα της Τρίτης, ο Σεβασμιώτατος, με τη συμμετοχή των Κληρικών της Πόλεως, χοροστάτησε στο Εσπερινό της Μεγάλης Εορτής των Χριστουγέννων, ο οποίος τελείται σύμφωνα με την από ετών καθιερωμένη τάξη, στον Ι. Ναό του Αγίου Νικολάου Χαλκίδος, τον οποίο γέμισαν πολλοί ευσεβείς χριστιανοί και προσευχήθηκαν στον Νεογέννητο Σωτήρα Χριστό, μέσα από τους θαυμάσιους Ύμνους της Ιεράς Ακολουθίας, η οποία μεταδόθηκε ζωντανά από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ι. Μητροπόλεως (97,7fm).

Λίγο πριν την απόλυση, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε εόρτια σε όλους τους παρισταμένους και οι Ιεροψάλτες τραγούδησαν προς όλους τα Βυζαντινά Κάλαντα.



Φωτογραφίες: Παρασκευή Σπυροπούλου




Κοινοποίηση