Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Η άδικη αποχώρηση του Νεκτάριου Ρήγα από το X Factor

Για πόσο άραγε θα παρακολουθούμε στημένα ριάλιτι; Για πόσο θα ανεχόμαστε τηλεπερσόνες να ποδοπατούν αθώες ψυχές; Και όλα αυτά στο βωμό του χρήματος και της τηλεθέασης!

Η αναφορά φυσικά στο 1ο live του Χ-Factor, και στην άδικη αποχώρησή του δικού μας Νεκτάριου Ρήγα, που ήταν γι ακόμη μια φορά εξαιρετικός!!!
Είναι ανεπίτρεπτο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, να ακούς τους κριτές να εξυμνούν ένα και μόνο παίχτη  που εντελώς τυχαία μέχρι και η παραγωγή είχε φροντίσει να τον παρουσιάσει λίγο πριν τη μέση του παιχνιδιού. Φυσικά το παλικάρι ήταν εξαιρετικό!

 Αναρωτιέμαι όμως, πώς αισθάνθηκαν άραγε τα παιδιά της ομάδας του Θεφάνους όταν άκουσαν το μέντορά τους  να κάνει ανοιχτή πρόταση συνεργασίας σε παίχτη άλλης ομάδας; Πως αισθάνθηκαν τα παιδιά του Τσαουσόπουλου  που ήταν κορίτσια κάτω των 25, να στέλνει μήνυμα στη δισκογραφική εταιρία για το συμβόλαιο του νικητή;

Άραγε όλα αυτά έπρεπε να συμβούν on-air; Την ώρα που τα περισσότερα παιδιά περίμεναν με αγωνία να βγουν και να δώσουν το καλύτερο εαυτό τους; Στημένο; Ναι είναι γνωστά όλα αυτά. Αλλά εδώ ήταν κακοστημένο!
Και αυτή η στάση του Μάστορα απέναντι στο Νεκτάριο; Ήταν σαν να έλεγε από την πρώτη φορά ... δεν σε θέλω... δεν ξέρω το γιατί, αλλά έτσι δεν σε θέλω! Ωραία κριτική επιτροπή και άκρως αντικειμενική!  Άρα έτσι καταλαβαίνουμε και το πόσο μέτρησε τελικά η ψήφος του κόσμου... αν υπήρξε ψήφος!

Παρέμειναν άτομα που κάποια, κατά γενική ομολογία δεν άξιζαν και έφυγαν παιδιά σαν το Νεκτάριο με αξίες! Όμως όλα κρίνονται έξω! Και εκεί φαίνονται οι αληθινοί νικητές! Και το δικό μας παιδί είναι νικητής γιατί έχει και την ανάλογη μουσική παιδεία που όλοι του αναγνώρισαν και κυρίως το ήθος που σπανίζει δυστυχώς! Αυτή είναι η άποψή μας και την καταθέτουμε. Είμαστε περήφανοι!





                                        Η εξαιρετική εμφάνιση και ερμηνεία του
Κοινοποίηση