Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Μάθημα ήθους,αγάπης και αλληλεγγύης από τους μαθητές του Γυμνασίου με Λ.Τ. της Γλώσσας Σκοπέλου

Μάθημα ήθους και αλληλεγγύης παρέδωσαν οι μαθητές-τριες του Γυμνασίου με Λ.Τ. της Γλώσσας κατά την περυσινή σχολική χρονιά που μόνο περηφάνια και ικανοποίηση πρέπει να μας γεμίζει. Και φυσικά τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια! Ας τα πάρουμε όμως απ΄ την αρχή :

<< Την περασμένη σχολική χρονιά 2018-2019, οι μαθητές του Γυμνασίου Λ.Τ. Γλώσσας, οι οποίοι φοιτούσαν στην Γ’ Γυμνασίου και Α’ Λυκείου αποφάσισαν, έπειτα από ματαίωση προγραμματισμένης εκδρομής, να δωρίσουν τα χρήματα που είχαν συγκεντρώσει (500 ευρώ) συνολικά σε δύο συλλόγους: “Το Χαμόγελο του Παιδιού “ (200 ευρώ) και την “Ελπίδα’’, το Σύλλογο Φίλων Παιδιού με Καρκίνο” (300 ευρώ).

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος Δ.Σ, από “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, Κος Κώστας Γιαννόπουλος αναφέρει:  “Ευχαριστούμε για τη συνεισφορά σας, πολύτιμη-περισσότερο σήμερα- με δεδομένες τις δυσκολίες που καθένας αντιμετωπίζει... Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την συμμετοχή και την εμπιστοσύνη! Αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε!’’

Κατά παρόμοιο τρόπο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΠΙΔΑΣ με πρόεδρο την Κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες προς του μαθητές μας για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου τους τονίζοντας ότι: “ Η κίνησής σας αυτή εκφράζει πάνω απ’ όλα τη βαθιά σας ευαισθησία στα κοινωνικά θέματα και κυρίως στα θέματα που αφορούν την υγεία και την προστασία των μικρών μας ασθενών. Τέτοιες πρωτοβουλίες, που προέρχονται από παιδιά, αποτελούν για εμάς μεγάλη τιμή, μας συγκινούν βαθιά και μας γεμίζουν ευθύνη να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να μη χαθεί ποτέ το χαμόγελο από τα χείλη των παιδιών...ευχόμαστε να διατηρήσετε μεγαλώνοντας την κοινωνική ευαισθησία που σας χαρακτηρίζει ήδη στη νεαρή σας ηλικία”.

Λαμβάνοντας υπόψη την προαναφερθείσα εθελοντική προσφορά των μαθητών μας καθώς και την προγενέστερη οικονομική ενίσχυση των μαθητών της Α’ Γυμνασίου στην “Κιβωτό του Κόσμου” και τη συνολική συμμετοχή απ’όλες τις τάξεις Γυμνασίου -Λυκείου των μαθητών μας στο πρόγραμμα “Το αστέρι της ευχής”, ο Σύλλογος Διδασκόντων συνεδρίασε και συνέταξε πρακτικό με το οποίο συγχαίρει όλους τους μαθητές για την πρωτοβουλία τους και τη συνολική τους εθελοντική δράση και ευαισθησία απέναντι σε παιδιά – συμμαθητές τους που δοκιμάζονται ποικιλοτρόπως .>>

  Η Διευθύντρια
Σανάγου Λουκία

        ΠΕ 80
Κοινοποίηση