Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019

Ύδωρ, το πολύτιμο!

Σεβαστό και κατανοητό πως το δίκτυο ύδρευσης είναι απαρχαιωμένο! Δεν φταίνε οι υπεύθυνοι! Φταίει το δίκτυο! Φταίει η φύση... Φταίει ο πολύς κόσμος ... Όλοι οι άλλοι φταίνε!

Σωστά; Σωστά θα μου πείτε... Αφού λοιπόν το "δίκτυο" δεν παίρνει απόφαση να ανακαινιστεί... αφού λεφτά δεν υπάρχουν... τότε οι υπεύθυνοι έχουν υποχρέωση να ενημερώσουν! Να βγάλουν ανακοίνωση έτσι ώστε να πάρουμε κι εμείς τα μέτρα μας!!!  Δεν γίνεται παραμονή Δεκαπενταύγουστου να γυρνάς στο σπίτι σου από τη δουλειά με τη λαχτάρα να κάνεις ένα μπάνιο και να ανακαλύπτεις για 2η ημέρα πως νερό δεν υπάρχει ούτε για να πιεις  και το σημαντικότερο, να μην γνωρίζεις πότε θα έρθει και πόση ώρα θα κρατήσει!!!  Ενημερώστε κύριοι Ανεύθυνοι!!! Να πάρουμε τα μέτρα μας!!! Να βγάλουμε στάμνες, να αγοράσουμε ντεπόζιτα, να μαζεύουμε το χειμώνα το νερό του Αυγούστου!!! Κι όποιος αποφασίσει να έρθει κατά δω, ας πάρει καλού κακού μαζί του κι ένα ντεπόζιτο με νεράκι!!!

 ΑΑΑ και για όλους εσάς που θα βγείτε να μου πείτε πως δεν πρέπει να βγάζουμε τέτοιου είδους αναρτήσεις γιατί δεν ωφελούν αλλά δυσφημίζουν τον τόπο μας, σας έχω την εξής απάντηση: καλύτερα να ξέρεις τι θα αντιμετωπίσεις, παρά να έρχεσαι αντιμέτωπος με ουσιαστικά προβλήματα! Γιατί η δυσφήμηση τότε ξεκινά από τους ίδιους τους επισκέπτες!!! Κανείς δεν κατηγόρησε ποτέ κανέναν, για ενημέρωση!!! 
Κύριοι των  Αρχών που νοιάζεστε, αγαπάτε, και γενικά θυσιάζεστε για το καλό του τόπου μας,  ειλικρινά όλα τα ΄"έργα " που  σαν σημαία  χρησιμοποιείτε στους προεκλογικούς σας λόγους, είναι ανούσια μπροστά στην έλλειψη νερού!!!

 Χωρίς φαγητό λοιπόν, χωρίς μπάνιο,χωρίς πλυντήρια, και κυρίως χωρίς χρήση τουαλέτας...άντε σε λίγες ώρες να πάμε στην εκκλησία μιας και το χωριό μας πανηγυρίζει σήμερα και αύριο. Ας ξαμοληθώ κι εγώ στη γειτονιά μπας και βρω κανένα βαρέλι με νεράκι να πλύνω  έστω τα χεράκια μου!   Καλό Δεκαπενταύγουστο και του χρόνου... με υγεία και... άφθονο νεράκι!   


 ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΣΙΔΕΡΗ
Κοινοποίηση