Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

Με επιτυχία έπεσε η αυλαία του 7ου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Γλώσσας Σκοπέλου

Έπεσε χθες 13 Ιουλίου 2019 η αυλαία για το 7ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών της Γλώσσας Σκοπέλου. Ένα Φεστιβάλ που κατά γενική ομολογία ήταν άψογο. Σε διοργάνωση, σε εξυπηρέτηση των φιλοξενούμενων συγκροτημάτων, στα πάντα!

Λόγω της προχθεσινής διακοπής από την ξαφνική βροχόπτωση, χθες το ραντεβού της έναρξης δόθηκε νωρίτερα ώστε τα υπόλοιπα 11 χορευτικά που δεν χόρεψαν την 1η μέρα, να ξεδιπλώσουν τις χορευτικές τους ικανότητες μπροστά στο κατάμεστο από κόσμο χώρο. Και όντως είχανε μία ξεχωριστή παρουσία το καθ΄ένα!

Ταλέντο, ομορφιά, ζωντάνια, χαμόγελο και λεβεντιά, ήταν αυτά που κυριάρχησαν πάνω στη σκηνή. Στο τέλος γίνανε οι καθιερωμένες απονομές και η ανταλλαγή δώρων μεταξύ του Πολιτιστικού Συλλόγου και των χορευτικών συγκροτημάτων, ξεκίνησε ένα 2ωρο γλέντι αφού πρώτα ο ουρανός πάνω από το γήπεδο των Σχολείων φωτίστηκε από πολλά βεγγαλικά!

Πολλά συγχαρητήρια στον διοργανωτή Πολιτιστικό Σύλλογο της Γλώσσας , στους εθελοντές-ιες, στους χορηγούς και αυτούς που πρόσφεραν κάποια πράγματα και τέλος στην παρουσιάστρια του Φεστιβάλ, για 2η συνεχόμενη χρονιά, την Ιωάννα - Μαρία Κανταρτζή η οποία για άλλη μία φορά έκανε εξαιρετική δουλειά.

Η Δωροθέα Κολυνδρίνη με την πρόεδρο
Σπυριδούλα Καρβέλη


Με την παρουσία τους τίμησαν την τελευταία βραδιά η Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Μαγνησίας & Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, η Αντιδήμαρχος Σκοπέλου  Αθηνά Ντάκη - Αρκομάνη, ο νεοεκλεγείσας Δήμαρχος Σκοπέλου Σταμάτης Περίσσης μαζί με Συμβούλους του, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Πατσής, ο Λιμενάρχης Σκοπέλου Γιώργος Γκάρας και ο Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γλώσσας, Αγάλος Φωτόπουλος.









                                         




 Τα χορευτικά που έλαβαν μέρος


 ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ Ν. ΙΩΝΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ''ΤΟ ΕΓΓΛΕΖΟΝΗΣΙ''

ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣ ''ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΟΡΦΙΑΤΗΣ''

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ ''ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ''

ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΧΟΡΟΣΤΑΣΙ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ – ΦΛΕΣΠ

ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ '' ΞΕΝΙΟΙ ΚΡΗΤΕΣ''

ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΜΑΡΙΝΑΣ '' Η ΡΩΜΑΝΙΑ''

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΥΓΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΟΧΩΡΙΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΑΡΑ ΤΗ ΛΙΜΝΗ ΚΥΠΡΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΛΩΣΣΑΣ







Η παρουσιάστρια Ιωάννα - Μαρία Κανταρτζή

Ο Λιμενάρχης Σκοπέλου Γιώργος Γκάρας 
Όλοι οι εκπροσώποι των χορευτικών με την Σπυριδούλα Καρβέλη και την Βιργινία Σιδέρη (Γραμματέας)


Όλο το φωτογραφικό υλικό (413 φωτογραφίες)...μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε πατώντας ΕΔΩ. Μία ακόμα μεγάλη προσφορά από τα "Δρώμενα του τόπου μας"






Κοινοποίηση