Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Τρίτη 7 Μαΐου 2019

“Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Γλώσσας”

Στην καρδιά των Βορείων Σποράδων, τη μαγική Γλώσσα Σκοπέλου, στη μέση του καλοκαιριού 12 & 13 Ιουλίου 2019, θα πραγματοποιηθεί το 7ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Γλώσσας.

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό & Εξωραϊστικό Σύλλογο Γλώσσας, υπό τη Αιγίδα του Δήμου Σκοπέλου και την Αιγίδα και συνδιοργάνωση της Περιφερειακής ενότητας Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων. Για 3 συνεχόμενες ημέρες, η Γλώσσα και γενικά το νησί της Σκοπέλου θα γίνει γι ακόμη μια φορά, κέντρο Παράδοσης & Πολιτισμού. Στις 11 Ιουλίου, το γραφικό λιμάνι του Λουτρακίου Γλώσσας, θα υποδεχτεί 13 αξιόλογα χορευτικά συγκροτήματα, από το μακρινό Ελληνοχώρι Έβρου μέχρι την αγαπημένη Κύπρο.

Πάνω από 350 χορευτές θα προβάλλουν την ιδιαίτερη κουλτούρα του τόπου τους και θα δώσουν ένα ξεχωριστό χρώμα στα καλντερίμια της Γλώσσας με τις παραδοσιακές τους φορεσιές! Ταυτόχρονα, θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις ομορφιές τις Σκοπέλου με τα ιστορικά μνημεία, αλλά και να κολυμπήσουν στις γαλαζοπράσινες ακτές μας! Σκοπός του Συλλόγου είναι η προβολή του τόπου μας, η διατήρηση των πολιτιστικών αξιών και η ανταλλαγή στοιχείων πολιτισμού. Εμείς είμαστε έτοιμοι και σας περιμένουμε!!!

Εσείς “Ζήστε το μαζί μας”!!!


Χορηγοί μας κι αυτή τη χρονιά :  Ηellenic Seaways, AΝΕΣ
Χορηγοί επικοινωνίας:  "Δρώμενα του τόπου μας", SkiathosLife.gr, Τhess culture.





Κοινοποίηση