Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

ΕΥΑΝΘΙΑ ΚΑΡΑΜΕΣΙΝΗ (ΕΥΑ ΚΑΡΡΑΣ) / ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗ ΠΕΡΙΣΣΗ

Εμπιστεύτηκα τον συνδιασμό μας <<ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ>> με υποψήφιο Δήμαρχο τον Σταμάτη Περίσση, γιατί θεωρώ ότι απαρτίζεται από μία ομάδα ανθρώπων " οι καλύτεροι από τους παλιούς και οι καλύτεροι από τους νέους " με εμπειρία, με αγάπη για το νησί, με πίστη στις παραδόσεις αλλά και με ανοιχτό μυαλό για να βοηθήσουμε την Σκόπελο να γίνει Πρώτη και Καλύτερη!

Στόχος μου είναι να συμβάλω στην Πολιτιστική Ανάπτυξη και Τουριστική Προβολή του νησιού μας, για να δούμε την Σκόπελο εκεί που της αξίζει!

Για αυτό δεσμεύομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό σε αυτό όπως επίσης και το χρόνο
μου για να κατατάξω την Σκόπελο στους πρώτους ελληνικούς προορισμούς... και από όποια θέση με κατατάξετε με την ψήφο σας, θα εργαστώ ακούραστα και με ανιδιοτέλεια για το ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ!!!


Με εκτίμηση 

Ευανθία Καραμεσίνη (ΕΥΑ ΚΑΡΡΑΣ)

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος  




ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Εγγονή του Γεωργίου Χήρα από τη Γλώσσα που ήταν πρωτοστάτης στη σύλληψη του
Μιλεούνη, Γερμανού Αξιωματικού των κατοχικών δυνάμεων, το 1944 στη Σκιάθο. Ανιψιά του Χρήστου Αντωνίου, του μοναδικού Σκοπελίτη που έχει διατελέσει βουλευτής στο ελληνικό κοινοβούλιο. Αδερφός της ο επιχειρηματίας Χάρης Καραμεσίνης, ιδιοκτήτης του - εκ θεμελίων ανακαινισμένου - πεντάστερου ξενοδοχείου Natura Boutique Hotel Skopelos.

Η Εύα γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Βανκούβερ Καναδά και έχει εγκατασταθεί στο νησί μας εδώ και 6 χρόνια όπου δίνει καθημερινά τον επαγγελματικό και κοινωνικό της αγώνα. Δραστηριοποιείται στο χώρο του Τουρισμού σε μεγάλες Αεροπορικές εταιρίες από το 2002 μέχρι και σήμερα.

Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια, διατηρεί ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στο Νέο Κλήμα και το Cafe Brunch Vigla στο Λουτράκι. Ιδιοκτήτρια της σελίδας Skopelos LifeStyle όπου με την καθαρή προσωπική της δουλειά αναδεικνύει το νησί μας καθημερινά σε όλο τον κόσμο. Ενεργό μέλος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Nέου Κλήματος από τη πρώτη στιγμή της άφιξής της στο νησί, αλλά και παρούσα εθελοντικά σε κάθε Πολιτιστικό γεγονός που συμβαίνει σε αυτό! Είναι μέλος στο Σύλλογο Απανταχού Γλωσσωτών και μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γλώσσας.








Κοινοποίηση