Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Ο συνδυασμός "Το νησί μας πρώτα - Δημιουργία ξανά" εγκαινίασε το εκλογικό του κέντρο

Το εκλογικό του κέντρο εγκαινίασε χθες 15/5 ο συνδυασμός του υποψήφιου δημάρχου Σκοπέλου Σταμάτη Περίσση, "Το νησί μας πρώτα - Δημιουργία ξανά" στη Χώρα της Σκοπέλου.
Μετά τον Αγιασμό του κέντρου, οι υποστηρικτές του συνδυασμού με ενθουσιώδη τρόπο χειροκρότησαν πολλές φορές τον υποψήφιο δήμαρχο, ακούγοντάς τον να κάνει μία αναδρομή - απολογισμό στην 12ετία, με σημαντικά έργα στο νησί όπως ανέφερε, που διετέλεσε ως Δήμαρχος Σκοπέλου κατά το παρελθόν. Στο τέλος παρουσίασε έναν προς έναν τα πρόσωπα που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιό του, μέσα σε έντονα χειροκροτήματα, γεμάτα πίστη για την νίκη στις εκλογές.

Ο Νικόλαος Βαφίνης στο βήμα
Ενδιάμεσα κατά την παρουσίαση των προσώπων που τον απαρτίζουν, οι υποψήφιοι σύμβουλοι Νικόλαος Βαφίνης, Κοσμάς Κων/νος, Άγγελος Ξηντάρης και ο Γεώργιος Μιχαήλ απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό προτρέποντας τον σκοπελίτικο κόσμο να δώσει την δημαρχία στον Σταμάτη Περίσση.

Στην εκδήλωση παρέστησαν και οι Αντιδήμαρχοι Μάχη Κλωνάρη, η Αθηνά Ντάκη -  Αρκομάνη (και υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε. Β.Σποράδων με τον Κώστα Αγοραστό «συμμαχία υπέρ των πολιτών»), ο δημοτικός σύμβουλος Πανταζής Σκλάβος και ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Β.Σποράδων με το ψηφοδέλτιο του κ. Νίκου Τσιλιμίγκα << Η Θεσσαλία στη Καρδιά μας >> Δημήτρης Γιολδάσης.








Πριν τα εγκαίνια και την ομιλία
Οι αντιδήμαρχοι Σκοπέλου Αθηνά Ντάκη-Αρκομάνη και η Μάχη Κλωνάρη
 Ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Β.Σποράδων, Δημήτρης Γιολδάσης

Ο υποψήφιος δήμαρχος Στ. Περίσσης περιμένει να ησυχάσουν οι επευφημίες
Παρουσίαση της Ευανθίας Καραμεσίνη (Εύα Καρράς)

Στο βήμα ο Άγγελος Ξηντάρης
Η κ. Σοφικίτου - Σίσκου Μαρία χαιρετάει το κόσμο

Το σήμα της νίκης από τον Σταμάτη Περίσση
Με την Κουκίτσα (Κική) Τριανταφύλλου και τον σύζυγό της




ΒΙΝΤΕΟ:

Ο Αγιασμός εκλογικού κέντρου του συνδυασμού "Το νησί μας πρώτα - Δημιουργία ξανά" / ΣΚΟΠΕΛΟΣ






Κοινοποίηση