Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Εκλογές είναι και θα περάσουν... Ειρήνη ημίν! / "Δρώμενα του τόπου μας"

Δεκατρείς (13) ημέρες πλέον έχουν απομείνει για τις Δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου. Όμως, διακρίνεται όλο και πιο έντονα ένας ακήρυχτος πόλεμος, μία αντιπαλότητα μεταξύ φίλων, γνωστών, προσώπων που έχουν κοινά ενδιαφέροντα μέσα από τις δουλειές τους, μέσα από οργανισμούς και συλλόγους, ακόμα και μεταξύ συγγενών...

Δεν τολμάς π.χ. να βγεις να πιεις έναν καφέ, να μιλήσεις με κάποιον και μπαίνει από τους απέναντι ταμπέλα: << αυτός-η είναι με τον τάδε... >> η σε λοξοκοιτάζουν περίεργα γεμάτο ειρωνεία και άλλα πολλά... Αυτά γινόντουσαν πριν δεκαετίες, όσοι παλαιότεροι θυμούνται. Πράσινα καφενεία... γαλάζια καφενεία... κόκκινα καφενεία... αλλά και προσωπικές απειλές κτλ. ...γινόντουσαν τότε. Τώρα είμαστε στο 2019! Πάμε μπροστά με νέα μυαλά και όχι με παλαιά! Ο καθένας έχει την προσωπική του άποψη και κρίση.

Και ερωτώ: γιατί βρε παιδιά να χαλάμε τις καρδιές μας; Γιατί να υπάρχει αυτή η << πολεμική>> ατμόσφαιρα; Δημοτικές εκλογές που θα πρέπει να ψηφίσουμε τους πιο άξιους συντοπίτες μας (κατά την προσωπική γνώμη του καθενός), για το καλό γενικά του νησιού μας! Όλοι μας, θέλω να πιστεύω, ότι το προσδοκούμε αυτό. Πάνω απ΄όλα η ανάπτυξη της Σκοπέλου που θα ωφελήσει τους πάντες εν καιρώ. Θα τελειώσουν οι εκλογές και θα πρέπει πάλι να είμαστε όλοι μία γροθιά. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Μετά τις πρώτες μέρες, από τα αποτελέσματα, οι κερδισμένοι και οι χαμένοι μαζί θα είναι και πάλι. Λοιπόν εύχομαι καλή δύναμη, καλό με ηρεμία αγώνα στους υποψηφίους όλων των συνδυασμών και ειρήνη ημίν!


   Με εκτίμηση  "Δρώμενα του τόπου μας"


Κοινοποίηση