Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Κοπή της βασιλόπιτας και ομιλίες στη Δημοτική Κοινότητα Γλώσσας Σκοπέλου

Σήμερα 27/1 η Δημοτική Κοινότητα Γλώσσας Σκοπέλου έκοψε την πίτα της για την νέα χρονιά. Μεγαλύτερη από πέρυσι η προσέλευση των δημοτών, απ όσο θυμόμαστε, άκουσε την ομιλία του Δημάρχου Χρήστου Βασιλούδη ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους κοινοτικούς συμβούλους για την βοήθεια που πρόσφεραν, τόνισε μεταξύ άλλων : << την ψήφο που μου δώσατε την τίμησα και με το παραπάνω παρ΄όλο που ακούγεται ότι εγκατέλειψα την Γλώσσα. >>.

Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε σε έργα στην περιοχή που θεωρεί σημαντικά: << ... εν καιρώ οικονομικής κρίσης, χωρίς χρηματοδοτήσεις. Έργο μεγάλο η κατασκευή 2 διαμερισμάτων για τους αγροτικούς γιατρούς. Μεγάλο δέλεαρ για όποιον γιατρό θέλει να έρθει στην Γλώσσα, αφού είναι δωρεάν. Έχουμε εντάξει τον βιολογικό καθαρισμό ύψους 4.500.000 ευρώ. Τα χρήματα υπάρχουν και κάποια στιγμή θα δημοπρατηθεί το έργο για να γίνει στη Γλώσσα και στο Λουτράκι. Ένα άλλο έργο είναι ο δρόμος που θα ασφαλτοστρωθεί από το ελαιοτριβείο Αντωνίου μέχρι Περιβολιού αξίας 1.100.000 ευρώ, όπου θα δώσει μεγάλη ανάπτυξη στη περιοχή. >>.
Με την σειρά του ο Πρόεδρος της Κοινότητας Δημήτρης Τσουκαλάς ευχαρίστησε τον Δήμαρχο κ. Βασιλούδη για την συνεργασία που είχανε, συμφώνησε στα παραπάνω έργα που αναφέρθηκαν αφού θα δώσουν άλλη πνοή στη Γλώσσα. Τέλος ευχαρίστησε τους συνδημότες που τον ψήφισαν και αυτούς που δεν τον ψήφισαν, ευχόμενος υγεία.  << Κάναμε ορισμένα μικροέργα που μπορούσαμε για να ευχαριστήσουμε τους κατοίκους >> τόνισε μεταξύ άλλων.

Εμφανώς συγκινημένος ο αντιπρόεδρος Αγάλος Φωτόπουλος άκουγε τα όσα έλεγε ο κ. Τσουκαλάς, αφού εδώ και 4 χρόνια δουλέψανε μαζί με άψογη συνεργασία . Την πίτα ευλόγησαν ο πάτερ Αλέξιος και ο εφημέριος του Αγίου Νικολάου Λουτρακίου, πάτερ Ρηγίνος. Το τυχερό φλουρί έπεσε στην κα. Μαρία Γκολφινοπούλου-Αντωνίου η οποία πήρε ως δώρο ένα βιβλίο με τίτλο "Η ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΓΥΝΑΙΚΕΊΑ ΦΟΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ" .
Παρών στην εκδήλωση η αντιδήμαρχος και υποψήφια για την Περιφέρεια Θεσσαλίας Αθηνά Ντάκη - Αρκομάνη και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Πατσής.


(Ολόκληρες τις ομιλίες θα μπορέσετε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω.)









                                                                 ΒΙΝΤΕΟ








Κοινοποίηση