Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ / ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΣΠΟΡΑΔΩΝ

Ο καρκίνος μαστών είναι μια πάθηση που δυστυχώς δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις..Χρειάζεται εγρήγορση, θαρραλέα αντιμετώπιση και πάνω από όλα πρόληψη.

Η πρόληψη είναι πράξη που θα πρέπει να είναι συνυφασμένη με την καθημερινότητα κάθε σύγχρονης γυναίκας που σέβεται τον εαυτό της και αγαπά την ζωή.


Το «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΣΠΟΡΑΔΩΝ» συνεχίζει την συστηματική προσέγγιση της πρόληψης και το 2019, μέσα από το απόλυτο διαγνωστικό εργαλείο της μάχης κατά του καρκίνου μαστού, την ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ, και ενημερώνει όλες τις ενδιαφερόμενες οτι μαστογραφίες διενεργούνται καθημερινά στην Σκόπελο, κλείνοντας ραντεβού τηλεφωνικά στο 2424024500.

Τα αποτελέσματα θα παραδίδονται χωρίς καθυστερήσεις, το αργότερο την επόμενη εργάσιμη μέρα, γεγονός απόλυτα σημαντικό και ουσιώδες ώστε να μην χάνεται η ίδια αξία της προληπτικής αυτής εξέτασης.

Υπενθυμίζεται οτι η προληπτική εξέταση της μαστογραφίας αφορά όλες τις γυναίκες από 40 έως 70 ετών, αλλά και ενδεχομένως νεότερες των 40 ετών, εάν υφίσταται αναγκαιότητα άμεσης διάγνωσης ή «βεβαρημένου» οικογενειακού ιστορικού.

Συνίσταται η διενέργεια μαστογραφίας μία φορά κάθε χρόνο, ιδανικά από την 4η ώς την 10η ημέρα μετρώντας από την έναρξη της ρύσης.

Για κάθε εξεταζόμενη θα λαμβάνεται το σχετικό ιστορικό για την εξέταση μαστογραφίας κατά το οποίο επιβάλλεται η καταγραφή των σχετιζόμενων συμβάντων, όπως ιστορικό καρκίνου, βιοψίας ή αισθητικής επέμβασης,  οικογενειακό ιστορικό, κλπ. Επίσης οι κυρίες που έχουν ξανακάνει μαστογραφία θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα αποτελέσματα της τελευταίας-προηγούμενης μαστογραφίας τους.

Για λεπτομέρειες και  διευκρινίσεις μπορείτε να συμβουλεύεστε τον ιατρό σας ή τον ειδικό ιατρό ακτινοδιαγνώστη του πολυϊατρείου Κο Ι.Βαρμπομπίτη.

                                    Τηλ. για ενημέρωση ή ραντεβού 2424024500




ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΟΛΥΪΑΤΡΕΙΟ ΣΠΟΡΑΔΩΝ ΙΑΤΡΙΚΗ Ε.Π.Ε.
                    ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΣΠΟΡΑΔΩΝ

Χώρα Σκοπέλου, ΤΚ 37 003, ΣΚΟΠΕΛΟΣ

Τηλ:24240 24500, 24240 23837
Fax.:24240 23807,
Κιν.: +30 6942467768

www.asclepiosdiagnosis.com


Κοινοποίηση