Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

Ευχαριστήρια επιστολή σε ΑΜΚΕ «ΠΛΕΓΜΑ» / Διοργανωτές 6ου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Δ.Παλαιολόγος»

Αξιότιμοι κύριοι,

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την θετική ανταπόκριση σας στο κάλεσμα συνεργασίας του συλλόγου υποστήριξης καρκινοπαθών και βαριά ασθενών “ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ” καθώς και για την έμπρακτη υποστήριξη του – σε επίπεδο επικοινωνιακό και οικονομικό- στο πλαίσιο του έκτου φεστιβάλ παραδοσιακών χορών «ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ» που πραγματοποιήθηκε  στη Σκόπελο στις 25,26 και 27 Αυγούστου.

 Είναι πραγματικά μεγάλη μας χαρά και τιμή, το γεγονός ότι  ένα φεστιβάλ που πλέον έχει γίνει ένας επιτυχημένος θεσμός για το νησί της Σκοπέλου, αγκάλιασε τον σύλλογο «ΦΑΡΟ  ΣΚΟΠΕΛΟΥ»  και συνέβαλε με αυτόν τον τρόπο  στην προσπάθεια δικτύωσης του και «ανοίγματος» προς την τοπική κοινωνία , αλλά και στην προσπάθεια συνέχισης της δράσης του συλλόγου στο επίπεδο παροχής υποστηρικτικών υπηρεσιών σε χρόνιους ασθενείς και τις οικογένειες τους.

 Ένας ακόμη λόγος που θεωρούμε σημαντική αυτή τη σύμπραξη, είναι ότι ο Διαμαντής Παλαιολόγος- στη μνήμη του οποίου δημιουργήθηκε και πραγματοποιείται το Φεστιβάλ- «έφυγε» από καρκίνο. Γνωρίζοντας την κοινωνική ευαισθησία του,  θεωρούμε  ότι και ο ίδιος θα συνέβαλε τα μέγιστα στην κατεύθυνση αυτή  και θα συνηγορούσε στη σύμπραξη αυτή. Ας είναι αυτό λοιπόν, ένας ακόμη φόρος τιμής σε εκείνον και το έργο του.

 Τελειώνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως την κ. Κωνσταντίνα Αγγελέτου, συντονίστρια της ΑΜΚΕ «ΠΛΕΓΜΑ», για την άμεση και θετική της ανταπόκριση στο κάλεσμα του «ΦΑΡΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ», τις δημιουργικές της ιδέες για το «πάντρεμα» αυτό και την πολύτιμη βοήθεια της στην υλοποίηση τους. Ακόμη, ευχαριστούμε από καρδιάς τον κ. Νικόλα Μακρή, σκηνοθέτη, για τη δημιουργία  του βίντεο στην έναρξη του Φεστιβαλ, στο οποίο οι χορευτές σχημάτισαν τα πέντε γράμματα του ονόματος του ΦΑΡΟΥ.

 Σας ευχόμαστε ολόψυχα συγχαρητήρια  για το έργο σας και για το – για ακόμη μια χρονιά- επιτυχημένο Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών. Να είστε πάντα καλά, δημιουργικοί ,με επιτυχίες σε ό,τι κάνετε και φυσικά καλοτάξιδοι!


Με εκτίμηση,
Μάγδα Πατσή
Πρόεδρος  ΔΣ συλλόγου υποστήριξης καρκινοπαθών
και βαριά ασθενών “ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ”
Κοινοποίηση