Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Ευτυχώς υπάρχουν και τέτοιοι άνθρωποι ακόμα / Γλώσσα Σκοπέλου

Μία αξιέπαινη κίνηση από ιδιώτες έλαβε χώρα εδώ και λίγες μέρες στη περιοχή της Γλώσσας Σκοπέλου και συγκεκριμένα στη περιοχή Πατούνη. Η κ. Τασούλα Σπύρου πρωτεργάτης στην ιδέα και συμπαραστάτης στην εφαρμογή ο άνδρας της Κων/νος Σπύρου (Con). Στη περιοχή εκείνη έχουν ένα εξοχικό (καλύβι) αλλά συχνά κατά τους θερινούς μήνες υπήρχε πρόβλημα με τουρίστες που χάνανε τον προσανατολισμό τους.
Δηλαδή, σε ποιο σημείο βρίσκονταν και που θα πηγαίνανε σε κάποια κοντινή παραλία η πίσω στο χωριό. Σήμανση εκεί δεν υπήρχε με αποτέλεσμα να μπερδεύονται και να ταλαιπωρούνται μέσα στη ζέστη και στη σκόνη (χωματόδρομος).

Βλέποντας το πρόβλημα αυτό η κ. Τασούλα σκέφτηκε οικειοθελώς κάτι πολύ απλό. Να φτιάξει η ίδια μαζί με τον άνδρα της, ταμπέλες καθοδήγησης προς εξυπηρέτηση των τουριστών και να τις τοποθετήσουν. Έτσι και έγινε. Εμείς θα τους πούμε ένα μεγάλο μπράβο (δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη τους για τον τόπο) και θα ευχηθούμε να υπάρξουν στο μέλλον περισσότερες τέτοιες ανιδιοτελείς κινήσεις δημοτών. Γιατί δυστυχώς ο κρατικός η ο δημοτικός μηχανισμός δεν μπορεί να είναι παντού για να καλύψει όλες τις ανάγκες, πλέον.





                                                     Φωτογραφίες Τασούλα Σπύρου





Κοινοποίηση