Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Συνεργασία και με την Aegean Flying Dolphins ο Νίκος Τριανταφύλλου

Το ναυτιλιακό πρακτορείο του κ.Νίκου Τριανταφύλλου με έδρα το Λουτράκι Σκοπέλου προέβη σε ακόμα μία έναρξη συνεργασίας, μετά από την ΑΝΕΣ ferries που έγινε προ ολίγων ημερών. Σειρά πήρε η Aegean Flying Dolphins  με το Flying Dolphin ΄΄ΕΡΑΤΩ΄΄. Αναλυτικά η ανακοίνωση λέει τα εξής:

<< Σε συνέχεια προηγούμενης ανάρτησης και έπειτα από συνάντησή μου στα γραφεία της ακτοπλοϊκής εταιρείας Aegean Flying Dolphins, θα ήθελα να ενημερώσω το επιβατικό κοινό για το ξεκίνημα της συνεργασίας του πρακτορείου μου με την ανωτέρω εταιρεία, με το Flying Dolphin ΄΄ΕΡΑΤΩ΄΄.

Επίσης να πληροφορήσω - όπως και με την σύμφωνη γνώμη και θέληση της εταιρείας να εξυπηρετήσει την περιοχή μας - πως από αύριο 31 Ιανουαρίου, το ταχύπλοο θα προσεγγίζει ξανά στο λιμάνι της Γλώσσας, 3 φορές την εβδομάδα ( Τρίτη - Παρασκευή - Κυριακή ) με ώρα αναχώρησης 07.35 π.μ. και επιστροφή 14.00 μ.μ. 

Σεβόμενοι της ανάγκες και την οικονομική δυσκολία της εποχής, ο κος Κουφάκης Γ. εκπροσωπώντας την διοίκηση, προχώρησε στην μείωση της αρχικής τιμής (από 38 ευρώ), διαμορφώνοντάς την σε 32.50 ευρώ από Γλώσσα για Βόλο, όπως και για την επιστροφή. Εγώ με τη σειρά μου, να ευχαριστήσω και να ευχηθώ μια προσοδοφόρα και καλή συνεργασία >>.


                                                            Νίκος Τριανταφύλλου
                                                          Ναυτιλιακός Πράκτορας



   Λουτράκι Σκοπέλου
Τηλέφωνα πρακτορείου:     24240 33435
                                           6932 2913748
Κοινοποίηση