Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

3ήμερη Περιβαλλοντική εκδρομή στον Βόλο / Γλώσσα Σκοπέλου

Τριήμερη Περιβαλλοντική εκδρομή για το Γυμνάσιο της Γλώσσας Σκοπέλου, ξεκίνησε από σήμερα 18/12 μέχρι και την Τρίτη 20/12. Μία αξιόλογη εκπαιδευτικού χαρακτήρα εκδρομή στον Βόλο και συγκεκριμένα στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μακρυνίτσας για τα παιδιά της Γλώσσας με συμμετοχή της ομάδας, στο βιωματικό πρόγραμμα ( Βότανα: υγεία,ευεξία,ομορφιά).


Το πρόγραμμα αυτό έχει άμεση σύνδεση με την βιολογία και έχει ως στόχο να δείξει στους μαθητές την αξία των βοτάνων της Ελλάδας,την εύκολη χρήση τους και τα πλεονεκτήματα που έχουν απέναντι στα συμβατά φάρμακα. Αυτή η 3ήμερη εκδρομή γίνεται στον Βόλο διότι το Πήλιο, όπου θα βρεθεί η ομάδα της Γλώσσας, έχει μεγάλη ποικιλία σε βότανα και προσφέρεται για τέτοιου είδους μαθήσεις.

Να τονίσουμε δε ότι η συμμετοχή των μαθητών στο πρόγραμμα είναι δωρεάν, τα εισιτήρια μετάβασης με το Ε/Γ Ο/Γ  ΠΡΩΤΕΥΣ  είναι με έκπτωση 50% προσφορά της εταιρείας, όπως κάνει πάντοτε σε τέτοιου είδους μεταφορές ομάδων, για διάφορες εκδηλώσεις εκτός νησιού.
Υπεύθυνος εκπαιδευτικός είναι ο κ. Χρήστος Παλαιολόγος και συνοδός εκπαιδευτικός ο κ. Αποστόλης Σώτος. Εμείς ευχόμαστε τα καλύτερα στην ομάδα.





Κοινοποίηση