Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Ελλάδα δεν είναι μόνο Μύκονος και Σαντορίνη, είναι και η Σκόπελος / Λουτράκι Σκοπέλου

Σε νέα επιστολή ο φίλος του blog, μας ρωτά εάν υπήρξε κάποια αντίδραση από τους αρμόδιους φορείς ως προς την Οδό Μιαούλη όπου βρίσκονται τα Ρωμαϊκά κτήρια της Αρχαίας Σελινούντας (εδώ ) και τα σταθμευμένα τρέιλερ ( εδώ ). Εμείς του απαντάμε: όχι καμία επίσημη αντίδραση μέχρι στιγμής...
Και συνεχίζοντας την επιστολή του με νέο φωτογραφικό υλικό και σχόλια προς δημοσίευση με ερωτήματα που χρίζουν κάποιες απαντήσεις.



               ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΓΛΩΣΣΑΣ - ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗ



<< Προσέξτε τώρα τις φωτογραφίες από άλλους χώρους του Λουτρακίου με παρατημένα τρέιλερ και βάρκες. Θαυμάστε τον ιδιοκτήτη της βάρκας που είναι αλυσοδεμένη στην κολόνα φωτισμού και άλλες εγκαταλειμμένες βάρκες και αυτοκίνητα.


Απόδειξη της εγκατάλειψης του χωριού, που είναι η "πύλη" εισόδου της Γλώσσας, η πλατεία με το σιντριβάνι όπου το ανώμαλο οδόστρωμα είναι γεμάτο λακκούβες. Θαυμάστε τους τουρίστες που σέρνουν τις βαλίτσες τους στο χαλίκι και την σκόνη. Προφανώς δεν τους σεβόμαστε και δεν μας νοιάζει που μας κάναν την τιμή να μας επισκεφτούν.



Μερικές ερωτήσεις προς το Δημοτικό Συμβούλιο:
- Πόσα χρόνια πρέπει να περάσουν για να συμπληρωθεί η ασφαλτόστρωση της πλατείας ?
- Γιατί δεν επισκευάζετε τις κολώνες φωτισμού και γιατί δεν συντηρούνται συστηματικά ?
- Γιατί το Συμβούλιο δεν ζητάει την βοήθεια της Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος για να βάλει μια τάξη με τα παρατημένα τρέιλερ και βάρκες και να εφαρμόσει τις ειδικές διατάξεις
του νόμου ?

Η απάντηση είναι εύκολη. Λεφτά δεν υπάρχουν ή μήπως πρέπει να αναρωτηθεί το Δημοτικό Συμβούλιο πόσο αποτελεσματικοί είναι ορισμένοι εξ' αυτών στους τομείς αρμοδιότητάς τους?

Η "βαλίτσα" πάει μακριά. Υπάρχει μακροπρόθεσμο Σχέδιο Τουριστικής Ανάπτυξης με ανάλογο Σχέδιο Δράσης και ιεράρχηση των αναγκών της κάθε κοινότητας ?

Προφανώς η σεζόν φτάνει στο τέλος της. Οι αρμόδιοι έχουν μπροστά τους 7-8 μήνες για να δράσουν. Εύχομαι να είμαστε όλοι καλά και να δούμε τις εξελίξεις τον Μάιο του 2017. Μέχρι τότε επιφυλάσσομαι για περαιτέρω ενημέρωσή σας περί Σχεδίου Τουριστικής Ανάπτυξης και Έργων Υποδομής από την εποχή του τέως Δημάρχου Σκοπέλου κ. Μιχελή.

Ελλάδα δεν είναι μόνο Μύκονος και Σαντορίνη, είναι και η Σκόπελος και αναρίθμητοι άλλοι προορισμοί. Φτάνει να τους αναδείξουμε σωστά >>.

       Με εκτίμηση,
Στέφανος Ν. Στεφάνου









Κοινοποίηση