Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Μιλάμε για Μόδα στην "Πλατεία" / Γλώσσα Σκοπέλου

<< Μόδα ως μια καριέρα και επιχείρηση >>

Aνοιχτό σεμινάριο την Κυριακή 7 Αυγούστου 2016, 11.30π.μ. στο cafe-μεζεδοπωλείο "ΠΛΑΤΕΙΑ", στη κεντρική πλατεία Γλώσσας.
Η επιτυχημένη επιχειρηματίας μόδας Ελένη Ζόχδη, δασκάλα της «Εβδομάδα Διασκεδαστικής Μόδας», για τους νέους της Γλώσσας, θα μιλήσει για της ιδέες, κίνητρα και καριέρα στις ΗΠΑ. Η δασκάλα, Ελένη Ζόχδη γεννήθηκε στην Άμφεια Καλαμάτας και σπούδασε στη σχολή Αθηνών Μόδας και Σχεδιασμού. όπου ήταν υποψήφια για πολλά βραβεία για ακαδημαϊκή επίδοση καθώς και υψηλή ραπτική. Ως φοιτήτρια, επελέγη για να βοηθήσει στο σχεδιασμό και την δημιουργία μιας πλήρης ντουλάπας για τη βασίλισσα Άννα Μαρία της Ελλάδας – ένα από τα υψηλότερα βραβεία που παρέχεται στην Ακαδημία.

H Ελένη θα συνοδεύεται από τη Μαρία Διονυσίου πού γεννήθηκε στη Γλώσσα. Η Μαρία έχει επαγγελματική βάση την πόλη της Νέας Υόρκης με εξειδίκευση στην τηλεόραση και της κινηματογραφικής παραγωγής.Μετά την αποφοίτησή της, μπήκε στον κόσμο της μόδας, μαθαίνοντας τα στοιχεία σχεδιασμού και παραγωγής. Η Διονυσίου συνέχισε και έγινε μια πασίγνωστη σχεδιαστής ενδυμάτων και κέρδισε μεγάλο σεβασμό στη βιομηχανία ως εκτελεστική ηγέτης και πρωτοπόρος σχεδιαστής, θα μοιραστεί μαζί μας το εκφραστικό κόσμο της μόδας που γνωρίζει τόσο καλά.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης του πάνελ, η Ελένη και η Μαρία θα συνοδεύονται από την εγγενή Ανδρομαχούλα Παναγιωταρά που μόλις ολοκλήρωσε την άκρως επιτυχημένη πρωτοετής στο ΔΙΕΚ Βόλου, μελετώντας Τεχνικός Τεχνολογίας Ενδύματος & Υποδήματος – Σχεδιαστής Μόδας  και θα είναι σε θέση να σας πει την εμπειρία της σαν φοιτήτρια σχεδίου μόδας το 2016.



      "Πλατεία"
cafe/μεζεδοπωλείο

Γλώσσα Σκοπέλου
 τηλ:24240 33115
Κοινοποίηση