Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Καλοτάξιδο!


Το Discover Skopelos είναι το ετήσιο περιοδικό ποικίλης ύλης για την προβολή της Σκοπέλου σε Ελλάδα και εξωτερικό: www.wediscover.gr
Παρουσιάζει τις φυσικές ομορφιές, τα αξιοθέατα, τον πολιτισμό, τα πρόσωπα, τα δρώμενα στο νησί γενικότερα. Διατίθεται δωρεάν σε επιλεγμένους χώρους, όπως ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία κ.ά., και σε εγχώριες και διεθνείς εκθέσεις, ενώ πωλείται σε σημεία πώλησης τύπου έναντι 4 ευρώ.
Είναι μία παραγωγή του "ΕΝΤΟS". Το δημιούργησαν δυο φίλοι, ο Σωτήρης Παρασκευάς (6972103166) και ο Γιάννης Αποστολίδης (6932737424 ), όπως επίσης και τα περιοδικά: DISCOVER SKIATHOS (www.discoverskiathos.gr) και DISCOVER ARACHOVA (www.discoverarachova.gr).
Στοιχεία επικοινωνίας: "ΕΝΤΟΣ",  28ης Οκτωβρίου 85-87, 383 33, Βόλος - Τηλ. 2421033114 - info@entosvolos.gr

* Οι εντυπώσεις μας για το περιοδικό αυτό που κυκλοφόρησε πρόσφατα, είναι άριστες. Γίνεται εκτενή αναφορά για όλο το νησί της Σκοπέλου αναλυτικά με πραγματικά στην κυριολεξία στοιχεία και χωρίς παρερμηνείες. Καλογραμμένο, με πλούσιο υλικό, όμορφες εικόνες και όλα αυτά μέσα στις 164 "χορταστικές"  σελίδες του, προβάλλεται το νησί. Τα "Δρώμενα του τόπου μας" εύχονται να είναι καλοτάξιδο, καλή επιτυχία και φυσικά να το αγκαλιάσουν όλοι οι κάτοικοι  αλλά και όσοι αγαπούν τη Σκόπελο γενικά!


Κοινοποίηση