Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Mε επιτυχία αντιμετωπίστηκε η πρώτη μέρα στην χιονισμένη Σκόπελο.


 Η πρώτη μέρα του χιονιά που έπληξε και την Σκόπελο σήμερα 30/12, αντιμετωπίστηκε  με επιτυχία από τον Δήμο.Συγκεκριμένα από νωρίς το πρωί ένα γκρέιντερ ξεκίνησε από την χώρα της Σκοπέλου όπου εκτελούσε συνεχώς καθαρισμό από την χιονόπτωση του κεντρικού επαρχιακού δρόμου, μέχρι και το Λουτράκι. Αποτέλεσμα να μην κλείσει καθόλου ο δρόμος μέχρι αργά το απόγευμα.
 Σε αυτό συνέβαλαν αποτελεσματικά και ιδιωτικά τζι σι μπι (JCB) μηχανήματα,όπου και αυτά καθάριζαν κομμάτια του οδοστρώματος:  Σκόπελος - Πάνορμος  και  Έληος - Γλώσσα - Λουτράκι.
 Μαζί με τους δημοτικούς υπαλλήλους παρών ήταν όλη την μέρα και ο αντιδήμαρχος Σκοπέλου κ. Ν.Τριανταφύλλου, που όπως δήλωσε έχουν δοθεί στο κοινό τηλέφωνα επικοινωνίας (εδώ), εάν προκύψει κάποιο πρόβλημα.
Αύριο το πρωί θα ξεκινήσει προσπάθεια να καθαριστούν δρόμοι μέσα στη Γλώσσα, όπως και της γύρω περιοχής (π.χ. δρόμος προς Αγ. Ιωάννη, προς Περιβολιού κτλ.) όπως ενημερωθήκαμε από τον αντιδήμαρχο. Μέσα στην Σκόπελο ευτυχώς δεν υπάρχει πρόβλημα με τους δρόμους μέχρι στιγμής.


Κοινοποίηση