Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Η εικόνα του σχολείου ήταν αποκαρδιωτική στη Γλώσσα Σκοπέλου

Μετά τα ευχολόγια που ακούστηκαν κατά τη σημερινό Αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά, η διευθύντρια Λουκία Σανάγου έγινε καυστική ως προς την εικόνα που είχαν πριν λίγο καιρό τα σχολεία (Δημοτικό - Γυμνάσιο).
 Ένας σκουπιδότοπος... με σπασμένα τζάμια από αίθουσες... με χαλασμένες βρύσες κτλ.
Και εμείς λέμε: μήπως θα πρέπει να μπουν ίσως κρυφές κάμερες, αφού δεν μπορούν να εντοπιστούν για ευνόητους λόγους οι δολιοφθορείς της περιουσίας μας; Γιατί νομίζουμε ότι τα σχολεία είναι περιουσία όλων μας και έχουμε την ευθύνη και υποχρέωση να τα προστατεύουμε. Η κ. Σανάγου είπε χαρακτηριστικά στο βίντεο που ακολουθεί:





Κοινοποίηση

1 σχόλιο:

  1. Σε πολλες πολεις του εξωτερικου λειτουργουν καμερες στους δημοσιους χωρους, μονο εδω στην Ψωροκωσταινα θεωρουνται ....προσωπικα δεδομενα.ΓΚΡΡΡ ΓΚΡΡΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια υπάρχουν για να καταθέτουν οι αναγνώστες τις απόψεις και τις σκέψεις τους και να συνεισφέρουν στον πολιτισμένο διάλογο. Ανώνυμα σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο περιεχόμενο ή παραβιάζοντας προσωπικά δεδομένα, δεν θα δημοσιεύονται και θα διαγράφονται.Επίσης σχόλια με γραφή greeklish θα διαγράφονται. Ανώνυμα μηνύματα για προβολή από το blog οποιουδήποτε θέματος η προβλήματος, δεν θα λαμβάνονται υπ όψιν.
Το blog φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του. Ευχαριστούμε για τη κατανόηση και τη συμμετοχή σας.