Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

Ευρέθη μονοπάτι μέσα στη Γλώσσα και χρειάζεται αξιοποίηση

Η επιχείρηση "Διάνοιξη μονοπατιού μέσα στη Γλώσσα..." εστέφθη με απόλυτη επιτυχία! Μήπως στο άμεσο μέλλον, θα πρέπει  να δρομολογηθεί και η αξιοποίησή του σε ένα όμορφο παραδοσιακό καλντερίμι; Το εν λόγω μονοπάτι περίπου 50 μέτρων, βρίσκεται στη περιοχή Αρμυράλι.
Οι δημότες που κατοικούν εκεί γύρω, πηγαίνουν από της Ρίως... ώστε να κατέβουν στον κάτω δρόμο. Κάνουν δηλαδή ολόκληρο κύκλο... Ας το δει κάποια στιγμή η νέα Δημοτική Αρχή και αυτό.







...το άβατο


Κοινοποίηση

1 σχόλιο:

  1. Νὰ ἦταν μονάχα αὐτό....Σκεφτεῖτε πόσα ἔχουν χαθεῖ ἤ μπαζωθεῖ. Κι ὅλ᾿ αὐτὰ ἦταν κομμάτια ἑνὸς κόσμου,πολιτισμένου κόσμου, ποὺ ἤξερε πολὺ καλὰ γιατὶ τὰ ἀνοίγει καὶ ποιὰ εἶναι ἡ χρησιμότητά τους. Αὐτὸ συμβαίνει, ἀλήθεια σήμερα, ὅταν ἀνοίγουν οἱ λεγόμενοι αγροτικοὶ δρόμοι; π.κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια υπάρχουν για να καταθέτουν οι αναγνώστες τις απόψεις και τις σκέψεις τους και να συνεισφέρουν στον πολιτισμένο διάλογο. Ανώνυμα σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο περιεχόμενο ή παραβιάζοντας προσωπικά δεδομένα, δεν θα δημοσιεύονται και θα διαγράφονται.Επίσης σχόλια με γραφή greeklish θα διαγράφονται. Ανώνυμα μηνύματα για προβολή από το blog οποιουδήποτε θέματος η προβλήματος, δεν θα λαμβάνονται υπ όψιν.
Το blog φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του. Ευχαριστούμε για τη κατανόηση και τη συμμετοχή σας.