Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

Έντονη συγκίνηση και απαντήσεις στην συνάντηση της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής Σκοπέλου, με τους υπαλλήλους.

Μέσα σε ένα έντονα συγκινησιακό περιβάλλον, έγινε σήμερα το μεσημέρι η προγραμματισμένη αποχαιρετιστήρια συνάντηση της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής με τους υπαλλήλους του Δήμου Σκοπέλου. Ο Δήμαρχος Χρήστος Βασιλούδης ευχαρίστησε  το προσωπικό του Δήμου, δηλαδή διοικητικό,τεχνικό και τους εργάτες οι οποίοι είναι, όπως τόνισε, η εμπροσθοφυλακή. <<Δώσατε τον καλύτερο εαυτό σας, ειλικρινά... παρ όλο που κάποιοι τόλμησαν να πούνε: ότι έγινε, έγινε από τον αυτόματο... Έγινε χωρίς την δική σας συμμετοχή, έγινε χωρίς την συμμετοχή της Δημοτικής Αρχής. >> είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.


Τον λόγο έπειτα πήρε η Αντιδήμαρχος Μάχη Κλωνάρη η οποία μέσα από μεγάλη συναισθηματική φόρτιση και με δάκρυα στα μάτια είπε: θέλω να ευχαριστήσω όλους σας, κατ αρχάς για τον σεβασμό, την αγάπη που μου δείξατε όλα αυτά τα χρόνια και την στήριξή σας.... Σε άλλο σημείο τόνισε χαρακτηριστικά: Θέλω να πω ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Χρήστο Βασιλούδη ο οποίος με έμαθε να εργάζομαι σιωπηλά, ακούραστα,αβόγγηχτα με ήθος αξιοπρέπεια και τιμιότητα. Κλείνοντας την ολιγόλεπτη ομιλία της είπε: θα πω εις το επανιδείν...

Η Αντιδήμαρχος Αθηνά Ντάκη - Αρκομάνη, το ίδιο φορτισμένη και αυτή αφού ευχαρίστησε τον Χρήστο Βασιλούδη για την εμπιστοσύνη του και την Μάχη Κλωνάρη για την στήριξη της, σε δύσκολες στιγμές, ευχαρίστησε το προσωπικό του Δήμου διότι όπως είπε: Με μάθανε πολλά πράματα και δουλέψαμε όλοι μαζί με ένα και μοναδικό γνώμονα... να πάει η Σκόπελος μπροστά. Δεν ζητήσαμε και δεν διεκδικήσαμε ούτε θέσεις, ούτε γραφεία ούτε αυτοκίνητα... δουλέψαμε με ήθος μόνο για την Σκόπελο,όπως μας έμαθε ο Χρήστος Βασιλούδης.

Τέλος ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Β.Σποράδων, Σάκης Ζλατούδης ο οποίος παρευρέθηκε, είπε μεταξύ άλλων με τη σειρά του: Θα είμαι δίπλα σε όλα τα νησιά... όλοι μαζί με συνεργασία και εφ όσον είμαστε ξεκάθαροι στο τι θέλουμε, η Περιφέρεια θα είναι δίπλα μας σε ότι χρειαστούμε. Καλή συνεργασία να έχουμε!

Ο Δήμαρχος Χρήστος Βασιλούδης θα δώσει αύριο στη δημοσιότητα, τον απολογισμό της 5ετίας που πέρασε, προς πλήρη πληροφόρηση του δημότη, όπως τόνισε στην αρχή.
Στο τέλος της μικρής τελετής, όσοι παρευρέθηκαν, πέρασαν από έναν μπουφέ που είχε ετοιμαστεί,για να κεραστούν.







Και η καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία



                                                               ΒΙΝΤΕΟ







Κοινοποίηση

1 σχόλιο:

  1. Δέος και συγκίνηση. Δάκρυα στα μάτια και υπερηφάνεια για τον ανιδιοτελή και προπάντων χωρίς φανφάρες σιωπηλό αγώνα της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής. Θα συμφωνήσω μαζί σας. Το έργο σας ήταν τόσο σιωπηλό, σχεδόν αόρατο ειδικά τους τελευταίους μήνες σε αντίθεση με την προσωπική σας προβολή που άρχισε να μας κουράζει...και ναι! δεν θα ξεχασουμε εις το επανιδείν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια υπάρχουν για να καταθέτουν οι αναγνώστες τις απόψεις και τις σκέψεις τους και να συνεισφέρουν στον πολιτισμένο διάλογο. Ανώνυμα σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο περιεχόμενο ή παραβιάζοντας προσωπικά δεδομένα, δεν θα δημοσιεύονται και θα διαγράφονται.Επίσης σχόλια με γραφή greeklish θα διαγράφονται. Ανώνυμα μηνύματα για προβολή από το blog οποιουδήποτε θέματος η προβλήματος, δεν θα λαμβάνονται υπ όψιν.
Το blog φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του. Ευχαριστούμε για τη κατανόηση και τη συμμετοχή σας.