Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

O ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Πολιτιστικό Καλοκαίρι Γλώσσα 2019, έληξε τη Δευτέρα 22 Ιουλίου με την αναμενόμενη επιτυχία!
Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όσους μας στήριξαν με την παρουσία τους & την ενεργή συμμετοχή τους!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, στα χορευτικά που έλαβαν μέρος στο 7ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΓΛΩΣΣΑΣ και μας χάρισαν όμορφες στιγμές με την εξαιρετική παρουσία τους.
Την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την συνδιοργάνωση, το Δήμο Σκοπέλου, τη Δημοτική Κοινότητα Γλώσσας, το Λιμεναρχείο καθώς και το Αστυνομικό τμήμα για την πολύτιμη συμβολή τους!

Επίσης τους ακούραστους εθελοντές που βοήθησαν στο στήσιμο της σκηνής και όχι μόνο: Νέστoρα Αγόρο, Αγάλο Φωτόπουλο, Γιώργο Μαριδάκη, Διαμαντή Σταματίου.

Τον Γιώργο Σπύρου που μας παραχώρησε τα τραπεζοκαθίσματα.

Τους χορηγούς επικοινωνίας: Δρώμενα του τόπου μας & Skiathos life

Τις επιχειρήσεις: Οικογένεια Αντωνίου, Γιώργου Σταματίου, ΚΥΡΑ ΛΕΝΗ, Ελένη Πολυχρονίου, Γυναικείο Συνεταιρισμό.

Την παρουσιάστρια του Φεστιβάλ, Ιωάννα Κανταρτζή

Και φυσικά τους μεγάλους χορηγούς μας: Hellenic Seaways & ANES.

Για το τέλος αφήσαμε τους ελάχιστους αφανής ήρωες που αγωνίστηκαν μαζί μας για ένα ολόκληρο μήνα: Τον Μιχάλη Παπαβασιλείου, την Κατερίνα Σκιαθίτη & τον Μιχάλη Ντάλλα.

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!





Το Δ.Σ. του συλλόγου με τον γιο του αείμνηστου, Γιώργου Μιχελή



Κοινοποίηση

1 σχόλιο:

  1. ...Κι ἡ Πνευματικὴ Γλώσσα ποὺ εἶναι, φίλοι μου; Ποῦ εἶναι αὐτοὶ ποὺ ἀναστησαν μὲ τὸ λόγο τους τὸν Πολιτισμὸ καὶ τὴν Ἰστορικὴ ταυτότητα αὐτοῦ τοῦ χωριοῦ; Θὰ μοῦ πεῖτε, ἄνευ σημασίας εἶναι ὅλα᾿ αὐτά. Καὶ πράγματι, ἀφοῦ ὁ χορός, π. χ. τὸ κατ'ἐξοχὴν δρώμενο τῶν Γλωσσιοκληματιανῶν, γιὰ τὸ Πανηγύρι, τὸ Γάμο, τὶς Ἀποκρίες κ.λ.π. μεταποιήθηκε ἀπὸ βίωμα σὲ θέμα...Ὅπως τόσα ἄλλα.
    Εὐτυχῶς, δηλ. ποὺ ἀκόμα μᾶς ἀπομεινε ἡ Μνήμη καὶ θυμόμαστε...π.κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια υπάρχουν για να καταθέτουν οι αναγνώστες τις απόψεις και τις σκέψεις τους και να συνεισφέρουν στον πολιτισμένο διάλογο. Ανώνυμα σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο περιεχόμενο ή παραβιάζοντας προσωπικά δεδομένα, δεν θα δημοσιεύονται και θα διαγράφονται.Επίσης σχόλια με γραφή greeklish θα διαγράφονται. Ανώνυμα μηνύματα για προβολή από το blog οποιουδήποτε θέματος η προβλήματος, δεν θα λαμβάνονται υπ όψιν.
Το blog φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του. Ευχαριστούμε για τη κατανόηση και τη συμμετοχή σας.