Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

Έφυγε από την ζωή ο γνωστός αυτοκινητιστής της Σκοπέλου, Αυξέντιος Κόλλιας

Έφυγε από την ζωή νωρίς σήμερα το πρωί, ο γνωστός αυτοκινητιστής της Σκοπέλου Αυξέντιος Κόλλιας.
Η κηδεία θα τελεσθεί αύριο 26 Ιουλίου στη 1 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελευθερώτριας στη Γλώσσα. Μετά την ταφή ο καφές θα δοθεί στη ψησταριά "Ηλιοβασίλεμα".
Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή του. Καλό Παράδεισο!
Κοινοποίηση

1 σχόλιο:

  1. Ὁ καλὸς μας Αὐξέντιος, ὁ Ξήντας, τῶν μαθητικῶν μας χρόνων...Μαζὶ μὲ τὸ Χρυσόστομο...Μνῆμες ἱερὲς καὶ σεβάσμιες, ποὺ ἀνακαλοῦνται σήμερα, τέτοια μέρα. Παραμονὴ τῆς Ἁγίας Παρασκευῆς, ὅπου θὰ φέρνανε τὸν κόσμο στὸ Πανηγύρι Της, στὸ Ἔλιος. 'Ἐν σκηναῖς Ἁγίων"ἄς εἰσοδεύσει ἡ ψυχή του π.κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια υπάρχουν για να καταθέτουν οι αναγνώστες τις απόψεις και τις σκέψεις τους και να συνεισφέρουν στον πολιτισμένο διάλογο. Ανώνυμα σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο περιεχόμενο ή παραβιάζοντας προσωπικά δεδομένα, δεν θα δημοσιεύονται και θα διαγράφονται.Επίσης σχόλια με γραφή greeklish θα διαγράφονται. Ανώνυμα μηνύματα για προβολή από το blog οποιουδήποτε θέματος η προβλήματος, δεν θα λαμβάνονται υπ όψιν.
Το blog φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του. Ευχαριστούμε για τη κατανόηση και τη συμμετοχή σας.