Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Σάββατο 11 Μαΐου 2019

ΑΘΗΝΑ ΝΤΑΚΗ - ΑΡΚΟΜΑΝΗ: Με τον ΚΩΣΤΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟ για τις Β. Σποράδες που μας αξίζουν

Οι  Β. Σποράδες, τα, ασύγκριτης  ομορφιάς, νησιά της Θεσσαλίας, αποτελούν τη ναυαρχίδα της τουριστικής της κίνησης.

Ο πληθυσμός και το φυσικό τους μέγεθος, μικρό σε σχέση με την υπόλοιπη Θεσσαλία, η δυναμική τους, όμως, τόσο στην τουριστική ανάπτυξη όσο και στον τομέα της πρωτογενούς παραγωγής αποτελεί εγγύηση για το δυναμικό  και πολλά υποσχόμενο μέλλον τους.

Τέσσερα (4) χρόνια τώρα, από τη θέση της Αντιδημάρχου Σκοπέλου, γνωρίζω  καλά, όλα τα παραπάνω και δουλεύω  για το νησί μου  με γνώμονα την ανάπτυξη, την προβολή του  και  τη στήριξη των κατοίκων του, με κάθε  δυνατό τρόπο και σε κάθε τομέα.
Παράλληλα, τόσο αυτή μου η ιδιότητα όσο και η μακρόχρονη ενασχόλησή μου με τα κοινά, κυρίως στο χώρο του Πολιτισμού, μου έδωσε τη δυνατότητα να γνωρίσω τους δημότες  και των δύο άλλων  νησιών μας, Σκιάθου και Αλοννήσου, να γίνω μέρος της καθημερινότητας και των προβλημάτων τους  αλλά και να συνεργαστώ, ως αιρετή πια, με τους συναδέλφους  των δύο άλλων νησιών για τα μεγάλα ή μικρότερα, κοινά μας προβλήματα και να διεκδικήσω όλα όσα θα βελτιώσουν τη καθημερινότητα των Βορειοσποραδιτών.

   Αντιδήμαρχος, σημαίνει δουλειά και ευθύνη, καθημερινός μόχθος αλλά και πολύ μεράκι  για το νησί  και  βαθιά πίστη στις δυνατότητές του. Αντιδήμαρχος σημαίνει…  μαθαίνω, γνωρίζω, οραματίζομαι και δουλεύω αποτελεσματικά για το μέλλον του τόπου μου.

                                       Κι ο δικός μου τόπος είναι οι Σποράδες

Από τη θέση αυτή, λοιπόν, είχα τη δυνατότητα  και τη τιμή να συνεργαστώ με την αιρετή Περιφέρεια και τον επικεφαλής της, Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Κώστα Αγοραστό, απ όπου, παρ όλο το ασφυκτικό  οικονομικό περιβάλλον των τελευταίων ετών, χρηματοδοτήθηκε  και υλοποιήθηκε  πρόγραμμα έργων, με προϋπολογισμό  87 εκατομμυρίων ευρώ και στα τρία νησιά.
                                                                                                                                              Έργα  και υποδομές που  αναβαθμίζουν  και βελτιώνουν τη ζωή των κατοίκων.                  Έργα της νέας περιόδου με προϋπολογισμό  του αγγίζει  τα 50 εκατ. ευρώ  σχεδιάζονται, αυτή τη στιγμή, με τη καθοδήγηση του Κώστα Αγοραστού και της ομάδας του,  με βασικό αναπτυξιακό εργαλείο το Επιχειρησιακό  Σχέδιο της Ολοκληρωμένης Χωρικής Παρέμβασης (ΟΧΕ) που θα χρηματοδοτηθούν κυρίως απ το ΕΣΠΑ-ΠΕΠ Θεσσαλίας.  Έργα στους τομείς: επιχειρηματικότητα, υποδομές υγείας-πρόνοιας, εκπαίδευσης, ύδρευσης –αποχέτευσης, πολιτισμού και αστικών αναπλάσεων ,συγκοινωνιακών  υποδομών και διαχείρισης  απορριμμάτων.


         
                     Η  υποψηφιότητά μου,  στoν συνδυασμό  του Κώστα Αγοραστού,
                                               « συμμαχία υπέρ των πολιτών» 
για τη  Περιφερειακή  Ενότητα Β. Σποράδων, εκτός από τιμή, αποτελεί για μένα και εφαλτήριο δράσης και δημιουργίας για τα νησιά των Β. Σποράδων.




Με το Συνδυασμό του Κώστα Αγοραστού

Υλοποιούμε Έργα αναπτύσσοντας τις  Β. Σποράδες

 Δυναμώνουμε και Στηρίζουμε το μέλλον των νησιών μας




Κοινοποίηση