Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (ΣΚΟΠΕΛΟΣ) 2019 / ΣΤΑΥΡΟΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ

Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα σε σταυρούς προτίμησης, των υποψηφίων συμβούλων όλων των συνδυασμών. Λείπουν τα εκλογικά κέντρα της Γλώσσας.(θα ενσωματωθούν αργότερα).
Κοινοποίηση

5 σχόλια:

  1. Γιατί δεν έχουν αναρτηθεί ακόμη της Γλώσσας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό ρωτήσαμε και εμείς αλλά συγκεκριμένη απάντηση δεν πήραμε... Λίγο μυστήριο αυτό, όντως. Εμείς(Δρώμενα .....) γνωρίζουμε βέβαια τον αριθμό των ψήφων και ποιοι εκλέγονται για το Κοινοτικό Συμβούλιο Γλώσσας, αλλα πρέπει να επισημοποιηθούν πρώτα και να τα κάνουμε γνωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είναι μόνο τα τοπικά αποτελέσματα αλλά και οι σταυροί προτίμησης για τους δημοτικούς συμβούλους. Γιατί τόση αργοπορία; Υπεύθυνος δεν υπάρχει; Δικαιούμαστε να ενημερωθούμε ή όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και κάτι ακόμη: Στον συνδυασμό του Σταμάτη Περίσση Δημιουργία Ξανά στην κοινότητα Γλώσσας δεν έχετε βάλει τα αντίστοιχα ονόματα του συνδυασμού αλλά του Ευσταθίου Σκόπελος ¨ολοι Μαζί. Έχει γίνει λάθος; Απο ποιον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το λάθος εχει επισημανθει για του κ. Περίσση, οτι δεν υπαρχουν τα ονοματα του συνδυασμού του, αλλα του κ.Ευσταθίου.Τα αποτελέσματα μας δόθηκαν από τον Δήμο Σκοπέλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια υπάρχουν για να καταθέτουν οι αναγνώστες τις απόψεις και τις σκέψεις τους και να συνεισφέρουν στον πολιτισμένο διάλογο. Ανώνυμα σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο περιεχόμενο ή παραβιάζοντας προσωπικά δεδομένα, δεν θα δημοσιεύονται και θα διαγράφονται.Επίσης σχόλια με γραφή greeklish θα διαγράφονται. Ανώνυμα μηνύματα για προβολή από το blog οποιουδήποτε θέματος η προβλήματος, δεν θα λαμβάνονται υπ όψιν.
Το blog φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του. Ευχαριστούμε για τη κατανόηση και τη συμμετοχή σας.