Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Προαιρετική εκπαιδευτική επίσκεψη Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου στο Π.Ι. Γλώσσας

Προαιρετική εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου στο Π.Ι. Γλώσσας

Η επιστημονική καθοδήγηση του ατόμου για τη σωστή επιλογή του επαγγέλματός του, ανάλογα με τον χαρακτήρα του, τα ενδιαφέροντά του, τις κλίσεις του και την αγορά εργασίας είναι απαραίτητη πιο πολύ από ποτέ. Οι νέοι χρειάζεται να έρθουν σ’ επαφή με πλήθος επαγγελματικών επιλογών, να γνωρίσουν τις προοπτικές που τους διασφαλίζει κάθε μία από αυτές, να αντιληφθούν έγκαιρα το πόσο ανταγωνιστική είναι η αγορά εργασίας και με αυτογνωσία και υπευθυνότητα να διεκδικήσουν το επάγγελμα που επιθυμούν.

Στα πλαίσια της παραπάνω διαδικασίας, το Περιφερειακό Ιατρείο Γλώσσας την Μ. Τετάρτη 24 Απριλίου 2019 θα είναι ανοιχτό 08.00-09.00 και 14.00-15.00 για να το επισκεφτούν όσοι μαθητές επιθυμούν.

Οι συμμετέχοντες θα ξεναγηθούν στους χώρους του Ιατρείου, θα έρθουν σε επαφή με τα εξεταστικά όργανα, θα ενημερωθούν για τη λειτουργία ενός αγροτικού Ιατρείου καθώς και θα πληροφορηθούν σχετικά με το ρόλο του Ιατρού μέσα στην κοινότητα. Κατά τη διάρκεια της παραπάνω δράσης, οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να ρωτήσουν και να διευκρινίσουν οποιοδήποτε ζήτημα τους απασχολεί σχετικά με τα επαγγέλματα υγείας.

Η παραπάνω δράση αποτελεί πρωτοβουλία των αγροτικών ιατρών της Γλώσσας, Ελισάβετ Κώτση και Ευανθία Τζιτζή, υποστηρίζεται από το Κ.Υ. Σκοπέλου και εντάσσεται στα πλαίσια του επαγγελματικού προσανατολισμού των νέων της Σκοπέλου.
Κοινοποίηση