Διαφημίσεις

Δευτέρα, 2 Απριλίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ / Δήμος Σκοπέλου

Αγαπητές/οί  Δημότες/σες,

Διανύουμε ήδη τη Μεγάλη Εβδομάδα και όλο το νησί  – Δήμος, πολίτες, επαγγελματίες, νοικοκυριά - προσφέρουν τον καλύτερο εαυτό τους, ώστε όλοι οι οικισμοί να αποδίδουν την ειδυλλιακή εικόνα που τους χαρακτηρίζει και τους κατατάσσει στους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς.

Συμπίπτει όμως και με ένα μεταβατικό στάδιο για την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου μας, που για λίγες ημέρες αναγκάζεται να λειτουργήσει χωρίς το αναγκαίο προσωπικό, καθώς απαιτείται κάποιος χρόνος για την ενίσχυσή της.
Προκειμένου να διαφυλάξουμε το επίπεδο που με σκληρή προσπάθεια κατακτήσαμε τα προηγούμενα χρόνια


                              ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΕΞΗΣ

Η απόθεση των οικιακών αποβλήτων να γίνεται τις βραδινές ώρες ή και πριν ακριβώς τη συνήθη διέλευση των οχημάτων εντός των κάδων  απορριμμάτων, σε καλά δεμένες ικανού πάχους σακούλες.

Απαγορεύεται η τοποθέτηση ογκωδών αντικειμένων (παλιών επίπλων, συσκευών,  στρωμάτων, κλαδιών, μπάζων κλπ)  χωρίς να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία  στα τηλ 24243-50124 και 50123.

Τα καταστήματα εστίασης να τοποθετούν αποκλειστικά τις σακούλες στους κάδους και σε καμία περίπτωση στο οδόστρωμα και το  πεζοδρόμιο, τα δε χαρτοκιβώτια όλων των καταστημάτων (εμπορικών κλπ) να είναι συμπιεσμένα και δεμένα.

Παρακαλούμε πολύ σεβαστείτε το περιβάλλον. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την βοήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: