Διαφημίσεις

Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

Στο επίκεντρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Jet Ski η Σκόπελος!

Για ένα 2ήμερο η Σκόπελος θα είναι το επίκεντρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Jet Ski 2017 (είχαμε κάνει αναφορά πριν λίγες μέρες εδώ).
Αθλητές παγκοσμίου εμβέλειας στο συγκεκριμένο άθλημα θα αγωνιστούν και στα νερά της Σκοπέλου 15 & 16 Ιουνίου. Διαβάστε παρακάτω το πρόγραμμα όπως το έδωσε ο Δήμος Σκοπέλου:


<< ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 15/6 Η ΕΝΑΡΞΗ   ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ  JET-SKI

                              Συναρπαστικές μάχες στα σμαραγδένια νερά της  Σκοπέλου

                ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗ Ν. ΑΜΕΡΙΚΗ

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Jet-Ski θα διεξαχθεί  και φέτος στα νερά   του Παγασητικού και των Β. Σποράδων.
 Αθλητές από Πορτογαλία, Βέλγιο, Γαλλία και Κορσική, Ουρουγουάη, Βραζιλία, Ρωσία, Ισπανία, Αργεντινή, Ιταλία και  Ελλάδα, θα αγωνιστούν  στο εντυπωσιακότερο  θαλάσσιο άθλημα και αναμένεται να προσφέρουν πλούσιο θέαμα και συγκινήσεις  με τις   μηχανοκίνητες «μάχες» τους στα σμαραγδένια νερά της Σκοπέλου, ενώ εξίσου σημαντικές είναι και οι συνοδευτικές εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί από τους τοπικούς φορείς.
Την Πέμπτη 15 Ιουνίου,  με αφετηρία την Αμαλιάπολη, οι αθλητές θα κατευθυνθούν στη Σκόπελο όπου θα διεξαχθούν αγωνίσματα έως τις  6.00 το απόγευμα.

Με βάση το πρόγραμμα των αγώνων :
- την  Πέμπτη  15 Ιουνίου   θα αφιχθούν στο λιμάνι της Σκοπέλου  στις  11.00 πμ  για ανεφοδιασμό και  θα ξεκινήσουν στις  13.00 για  αγώνα  ταχύτητας  προς τον Αι  Γιάννη- Καστρί (Skopelos-MammaMia-FlashRace  10kmclassC), όπου στην  παραλία θα γίνει και ένα μεγάλο πάρτι.
-στις  15.30 θα  αναχωρήσουν από Αι Γιάννη -Καστρί για Ν. Κλήμα-Ελιος (offshoreclassB17 km)  όπου και θα τερματίσουν  στις  17.00.

Στο Ν. Κλήμα- Ελιος θα φιλοξενηθούν  από το Δήμο Σκοπέλου και την Τοπική Κοιν/τα Ν. Κλήματος, σε καταλύματα που χορηγούνται από  επαγγελματίες του χωριού. Το βράδυ ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ν. Κλήματος θα διοργανώσει  πάρτι- έκπληξη για τους αθλητές.
-την Παρασκευή 16 Ιουνίου οι αθλητές αναχωρούν από  το Ν. Κλήμα για αγωνίσματα που θα διεξαχθούν στη θαλάσσια περιοχή της Σκιάθου >>.                          Φωτογραφικό υλικό από την περσινή εκδήλωση στο Νέο Κλήμα
Δεν υπάρχουν σχόλια: