Διαφημίσεις

Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

Σημαντική η επίσκεψη διακεκριμένων δημοσιογράφων στη Σκόπελο

Η Ένωση Ξενοδόχων Σκοπέλου φιλοξένησε στο νησί μας δέκα εννιά (19) διακεκριμένους δημοσιογράφους των μέσων μαζικής ενημερώσεως της Βόρειας Ελλάδος στις 10 και 11 Ιουνίου 2017. Κατά την επίσκεψή τους στη Σκόπελο ξεναγήθηκαν στα αξιοθέατα του νησιού μας και επισκέφθηκαν τις τουριστικές του υποδομές.

 Στην φιλοξενία αυτή σημαντική ήταν η συμβολή του: Skopelos Village Hotel, Aeolos Hotel κ Amalia Hotel για την διαμονή των δημοσιογράφων, Agioli restaurant, Ageri limnonari restaurant, Aktaion restaurant για τα γεύματα, Michalis tours για τις μεταφορές τους κ. Γεωργίου Δρόσου από το Madro Travel για την ξενάγηση και Αντιδημάρχου Σκοπέλου  Αθηνά Ντάκη για τον συντονισμό επίσκεψης δημοσιογράφων στο Λαογραφικό μουσείο και στην οικία Βακράτσα, και του Γυναικείου Συνεταιρισμού Γλώσσας για τα παραδοσιακά γλυκά.

Ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στην ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σκοπέλου με τη Θεσσαλονίκη, για την αποκατάσταση της οποίας ο τύπος της Βόρειας Ελλάδος έχει συμβάλει σημαντικά.
Επίσης οφείλουμε ευχαριστίες στον κ. Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη και στον Αντιδήμαρχο κ. Σπύρο Πένγκα που συνέβαλε ιδιαιτέρως στην διοργάνωση της επισκέψεως, αλλά και στην εταιρία HELLENIC SEAWAYS, που εξασφάλισε τη μετακίνηση από Θεσσαλονίκη προς Σκόπελο και αντιστρόφως των φιλοξενουμένων μας, ενώ η ιδία εταιρία συμβάλει σοβαρά στη μετακίνηση τουριστών από την Βόρειο Ελλάδα στη Σκόπελο.
Είμαστε βέβαιοι ότι η επίσκεψή τους αυτή θα προσφέρει ικανά στην τουριστική προβολή του νησιού μας και πιστεύουμε ότι η πρωτοβουλία αυτή θα επαναληφθεί σύντομα.

                                                     Ένωση Ξενοδόχων Σκοπέλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: