Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Αποχαιρέτησε επάξια το Νέο Κλήμα Σκοπέλου το "Acropolis Jed Raid 2017"

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με μεγάλη επιτυχία  πραγματοποιήθηκε  η  χθεσινή γιορτή στο Νέο Κλήμα, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Acropolis Jed Raid 2017.
Η πρόεδρος  της Τοπικής Κοινότητας  Νέου Κλήματος κα. Γεωργία Διαμάντου τους καλωσόρισε  στο Νέο Κλήμα και στην παραλία  Χόβολο, που έχει  βραβευτεί σαν μια από τις εφτά καλύτερες  παραλίες της Μεσογείου.Τους ευχαρίστησε  που και φέτος  επέλεξαν το Νέο Κλήμα σαν έναν από τους σταθμούς του δύσκολου αυτού αγώνα.

<< Οι κάτοικοι του Νέου Κλήματος  έδωσαν τον καλύτερο τους  εαυτό  για να φανούν αντάξιοι αυτής της "επικόλης" >>. όπως ανέφερε η πρόεδρος.

Η κα. Γεωργία Διαμάντου ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν  για να πραγματοποιηθεί αυτή η γιορτή:

Τον Δήμο Σκοπέλου, την Τοπική Κοινότητα Ν. Κλήματος, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ν. Κλήματος και τον Α.Ο.  Κεραυνός.

Το Ξενοδοχείο: Hovolo Hotel

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια: Athina  apartments, Anthemis apartments, Anna Maria Vanessa, Studio Anna, Violeta  apartments,   Dia s apartments, Oasis apartments, Mariren  apartments, Maria studios, Nina apartments, Sklavos studios, Evaggelia studios.

 Τα Εστιατόρια: Ο Βαγγέλης, Ο Μανώλης , Ο Τάσος, ΟΑΣΙΣ, Καπετάν Σπύρος, Ράλλης Νίκος, Καπρής Απόστολος, Μηλιά.

Το καφέ - Μπαρ: Μανταλάκι

Το Super Market: Αλέξανδρος

Και επιπλέον τις κυρίες: Αλεξάνδρα Διαμάντου, Ντία Σταμούλη, Μάχη Καραγιώργου, Βιολέτα Θεολόγου, Αλεξάνδρα Κουκορίνη και τον κ. Γιώργο  Σταματίου

Ευχαρίστησε ιδιαιτέρως  την Αθηνά Ντάκη, την Μάχη Κλωνάρη, τον Άκη και την Πένυ Μαλούχου << για την συνεργασία που είχαμε όλο αυτόν τον καιρό, ώστε να βρεθούμε σήμερα όλοι μαζί εδώ >>, όπως ανέφερε η πρόεδρος κα. Διαμάντου.

Το παρόν και την πολύτιμη βοήθεια τους έδωσαν οι Αντιδήμαρχοι κα. Μάχη Κλωνάρη και η κα. Αθηνά Ντάκη, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Πατσής και ο Τοπικός Σύμβουλος Παναγιώτης Σταμούλης. Ευχαριστίες ακούστηκαν και από την Αντιδήμαρχο  Μάχη Κλωνάρη.
Η πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νέου Κλήματος ευχήθηκε υγεία σε όλους  << ... και του χρόνου να είμαστε πάλι εδώ >>.
Τέλος να αναφερθεί ότι οι τρεις πρώτοι νικητές της διαδρομής στη Σκόπελο, βραβεύτηκαν από τον Δήμο με βιβλία με τίτλο "Σκόπελος, λαϊκή παράδοση και πολιτισμός"





Ευχαριστούμε θερμά την κα. Γεωργία Διαμάντου για τις πληροφορίες και το φωτογραφικό υλικό.
Κοινοποίηση