Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Στην κορυφή της κομμωτικής η Αλεξάνδρα Γεωργίου / Γλώσσα Σκοπέλου

Μία Σκοπελίτισα, από την Γλώσσα συγκεκριμένα, κατέκτησε την 2η θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό της HAIRPROF στο Γυναικείο Χτένισμα και Γυναικείο Κούρεμα που έγινε πριν λίγες μέρες στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας. Ο διαγωνισμός έγινε σε κούρεμα και χτένισμα πάνω σε μοντέλο.
Αναφερόμαστε στην 25χρονη σπουδάστρια κομμωτικής τέχνης Αλεξάνδρα Γεωργίου (δεξιά στην φωτό), η οποία μετά τον διαγωνισμό δήλωσε γεμάτη περηφάνια: << Άγχος, κούραση,προσπάθειες πολλές αλλά το αποτέλεσμα τελικά ανταμείφθηκε και νιώθω πολύ περήφανη για τον εαυτό μου. Θέλω όμως να ευχαριστήσω πολύ τη σχολή μου και την διευθύντρια μας κ. Ελένη Βούλγαρη για την ευκαιρία που μας έδωσε να συμμετέχουμε σε ενα τόσο μεγάλο διαγωνισμό, όπως και τους καθηγητές μας Πόπη Βούλγαρη, Eλενα Ντέγγα και τον Κωνσταντίνο Σταθάκο που ήταν δίπλα μου και με καθοδήγησαν για να φτάσω στη κορυφή! Ευχαριστώ πολύ όλους >>.

Η σχολή που φοιτά η Αλεξάνδρα εδρεύει στον Βόλο με επωνυμία "Σχολή Ελευθέρων Σπουδών Κομμωτικής,Ονυχοπλαστικής,Αισθητικής". Εμείς της ευχόμαστε ολόψυχα, κάθε δυνατή επιτυχία και στο μέλλον. Πολλά συγχαρητήρια Αλεξάνδρα!



                                 
Κοινοποίηση