Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Ο "ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ" ευχαριστεί την ΑΝΕΣ (ΕΓ/ΟΓ ΠΡΩΤΕΥΣ)

Ο Σύλλογος υποστήριξης καρκινοπαθών και βαριά ασθενών "ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ" ευχαριστεί την ακτοπλοϊκή εταιρεία ΑΝΕΣ και το πλοίο "Πρωτέας", για την άμεση ανταπόκριση και αρωγή της στο αίτημα του Συλλόγου, αναφορικά με τη διευκόλυνση της μετακίνησης ασθενών και των συνοδών τους, μέσω της παροχής δωρεάν εισιτηρίων σε αυτούς.

<< Η συμβολή της εταιρείας σας στην προσπάθεια του Συλλόγου να παρέχει υποστηρικτικές υπηρεσίες σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη είναι πολύ σημαντική και ευελπιστούμε στην απρόσκοπτη συνέχιση της >>.

                                                            Με εκτίμηση
                                Το Δ.Σ. του Συλλόγου "ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ"




                                          Λίγα λόγια για τον "ΦΑΡΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ"

Είναι ένας  Σύλλογος Υποστήριξης Καρκινοπαθών και Βαριά Ασθενών που ιδρύθηκε στη Σκόπελο το 2006 με σκοπό την παροχή υπηρεσιών ανακουφιστικής  φροντίδας στην τοπική κοινωνία των νησιών των Βορείων Σποράδων. Οι πόροι του συλλόγου προέρχονται εξολοκλήρου από δωρεές και χορηγίες της τοπικής κοινωνίας. φιλανθρωπικών οργανισμών και ιδιωτών. Ως  σύλλογος ανακουφιστικής φροντίδας, για να πετύχουν τους στόχους τους, εξαρτώνται εξολοκλήρου από τους διαθέσιμους πόρους τους.
Προς το παρόν οι δράσεις του συλλόγου περιορίζονται στο νησί της Σκοπέλου, αλλά προσδοκά να αναπτύξει τις δραστηριότητές του και στα τρία νησιά των Βορείων Σποράδων (Αλόννησος, Σκιάθος και Σκόπελος) μέσω της συνεργασίας με τοπικούς φορείς και εθελοντές.

Ο Σύλλογός  διοικείται από ένα εθελοντικό συμβούλιο που εκλέγεται κάθε δύο χρόνια από τα μέλη του Συλλόγου.Το Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από πέντε τακτικά μέλη τα οποία αυτή τη στιγμή είναι:

Μάγδα Πατσή, Πρόεδρος τηλ. 6982734750
Κατερίνα Λιθαδιώτη, Αντιπρόεδρος τηλ. 6983833342
Ρηγίνος Γαλατσάνος , Γραμματέας τηλ. 6973456557
Νινέττα Κοσμά , Ταμίας τηλ. 6938459808
Φάνης Ρούσσος, μέλος  τηλ. 6974393206


http://farosskopelou.gr/index.php
Κοινοποίηση