Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Πρόγραμμα λειτουργίας του γηπέδου 5χ5 /Γλώσσα Σκοπέλου

Με πρωτοβουλία του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Γλώσσας κ. Δ.Τσουκαλά, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο γραφείο του με θέμα:  << ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΗΠΕΔΟΥ 5χ5 ΓΛΩΣΣΑΣ >>.

Στη  συνάντηση παραβρέθηκαν  η Αντιδ/χος  Σκοπέλου  κ. Α.Ντάκη, ο Δημ/κος Σύμβ. και Πρόεδρος της Α΄βάθμιας επιτροπής Παιδείας Δήμου Σκοπέλου κ. Ν.Τριανταφύλλου, ο Τοπικός Συμ/λος κ. Α.Φωτόπουλος, η εκπρ/πος του Συλ/γου Γονέων Δημ/κου Σχολείου  Γλώσσας κ Νίκη  Ορφανού, ο κ. Χρ. Κουκουρίνης υπεύθυνος προπόνησης των παιδικών τμημάτων της Γλώσσας και εκπρόσωπόντας  τα νέα παιδια της Γλώσσας, ο κ. Γιάννης Σκοτίδας.
Ο  Πρόεδρος της Κοινότητας, τόνισε ότι το γήπεδο ανήκει πλέον στα παιδιά και τους νέους της Γλώσσας, αλλά την ευθύνη του έχει η Δημοτική Κοινότητα  Γλώσσας και κατ ΄επέκταση ο Δήμος Σκοπέλου, μετά τη διοικητική του  παραλαβή, ωστόσο ό χώρος θα πρέπει να προστατεύετε και να φροντίζετε από όλους, όσους τον χρησιμοποιούν (μικρούς και μεγάλους).
Για την καλύτερη  λειτουργία του, λοιπόν, αποφασίστηκε  ομόφωνα, να οργανωθεί ένα πρόγραμμα, το οποίο θα τηρείται από τους αθλητές που προπονούνται ή αγωνίζονται στο χώρο

Το   πρόγραμμα που αποφασίστηκε είναι το εξής:

Δευτέρα:  16.00μμ-17.30μμ  Ομάδα  Γυμνασίου
   Τρίτη:  Ελεύθερο για όλους ... δυνατότητα αγώνων από τους μεγάλους
Τετάρτη:  16.00μμ-18.00μμ  Ομάδα Δημοτικού  (μεγάλα παιδια)
Πέμπτη:  16.00μμ-17.30μμ   Ομάδα Γυνμασίου
Παρασκευή:  Ελεύθερο για όλους...
Σάββατο:   πρωί ελεύθερο   &   16.00μμ - 17.30μμ.   φιλικοί αγώνες
Κυριακή:   12.00μ-14.00μμ     Ομάδα Δημοτικού (μικρά παιδιά)

Για τις εγγραφές παιδιών στις ομάδες του Δημοτικού Σχολείου θα έχει ο Σύλ/γος Γονέων του Σχολείου και για την ομάδα των  << μεγάλων >>  ο κ. Γιάννης Σκοτίδας.
Την ερχόμενη εβδομάδα θα αναρτηθεί στο χώρο του γηπέδου το πρόγραμμα  καθώς και οδηγίες για την εύρυθμη λειτουργία του
Κοινοποίηση