Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Θάφτηκε το θέμα με την παράνομη κεραία κινητής τηλεφωνίας / Γλώσσα Σκοπέλου

Και δυστυχώς αυτό που φοβόμασταν να γίνει,τελικά έγινε... Το θέμα της παράνομης κεραίας που είχαμε αναδείξει (εδώεδώ και εδώ) μπήκε στα αρχεία και για να λέμε τα πράματα με το όνομά τους, κοινώς θάφτηκε.
Άσχετα εάν χρόνια τώρα έκπεμπε, κάποια ίχνη ραδιενέργειας,με φυσικό αποτέλεσμα τον κίνδυνο της υγείας των κατοίκων της γύρω περιοχής. Ποιος δίνει σημασία τώρα, σε ένα χωριουδάκι 600-700 ατόμων; Τα άλλα τα αφήνουμε να τα καταλάβετε εσείς,εμείς απλά σας παραθέτουμε την ενημέρωση που μας ήρθε.Και εις άλλα με υγεία!                                    
           

                                                                                                                               

                                                            ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

   Έπειτα από ενέργειες που έγιναν απ΄ την Δ.Κ Γλώσσας , εκπροσωπώντας την ο  Πρόεδρος  κος Τσουκαλάς Δημήτρης και του  Δήμου Σκοπέλου με τον πρώην Αντιδήμαρχο  κο Τριανταφύλλου Νίκο,   πληροφορούμε  τους κατοίκους της Γλώσσας  , πως το θέμα με την  κεραία,  η οποία παρανόμως είχε τοποθετηθεί σε παλιό σπίτι εντός του οικισμού , έχει περάσει στο αρχείο και έπειτα από απόφαση του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου .
   Οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες που έλαβαν γνώση και η καθεμία με την σειρά της , κινήθηκε πάνω στην κατεύθυνση που θα έπρεπε  , ήταν το Α.Τ. Σκοπέλου (έγγραφο προς την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών $ Ταχυδρομείων) , η Ε.Τ.Τ.Ε ( με τη σειρά της επιστολή στην Πολεοδομία Σκοπέλου) , η Πολεοδομία Σκοπέλου ( αυτοψία και αναφορά προς την Εισαγγελία Βόλου )  και  ο τελικός αποδέκτης η Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου,  η οποία και γνωμοδότησε , αναφέροντας πως εφόσον η κεραία έχει απομακρυνθεί , παύει η όποια δίωξη. Απ΄ την μεριά μας ως Δημοτική Αρχή , κάναμε ό,τι  χρειαζόταν ,  απ΄ την πρώτη στιγμή  που προέκυψε το πρόβλημα  και με γνώμονα πάντα την προστασία του συμπολίτη μας , πιέσαμε όσο το δυνατόν περισσότερο  για την επίλυσή του .

        Ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Γλώσσας                          Ο Δημοτικός Σύμβουλος Σκοπέλου
                   Δημ. Ε. Τσουκαλάς                                             Νικ . Μ. Τριανταφύλλου
Κοινοποίηση