Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ HELLENIC SEAWAYS ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλοννήσου, ο οποίος έλαβε μέρος στις διήμερες εκδηλώσεις "Θρακικά Επιλήνια" στη πόλη της Πτολεμαΐδας 17-18/9, ευχαριστεί για άλλη μια φορά την ναυτιλιακή εταιρεία HELLENIC SEAWAYS για την παροχή έκπτωσης εισιτηρίων στην χορευτική ομάδα και στους συνοδούς της. Αναλυτικά η επιστολή γράφει:


Αξιότιμοι κύριοι,

Θεωρούμε υποχρέωση μας, όπως σας ευχαριστήσουμε θερμά, για την γενναιόδωρη και υπερπολύτιμη συνεισφορά σας προς τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αλοννήσου αποδεχόμενοι το αίτημα μας και παρέχοντάς μας έκπτωση 50% για όλους τους χορευτές και συνοδούς που μετακινήθηκαν από Αλόννησο για Βόλο, με σκοπό να συμμετέχουν στην διήμερη εκδήλωση ΄’ Θρακικά Επιλήνια’’ που πραγματοποιήθηκε στη πόλη της Πτολεμαΐδας στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου. Λαμβάνοντας υπόψη και την πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουμε, θα θέλαμε να σας συγχαρούμε θερμά, για την γενναιόδωρη και παραδειγματική συμπαράσταση σας, προς τον σύλλογό μας , η οποία αποτελεί φωτεινό παράδειγμα και πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και για άλλες εταιρείες.
Με τέτοιες σπουδαίες ενέργειες αποδεικνύετε εμπράκτως το υψηλό αίσθημα κοινωνικής σας ευθύνης και την στήριξη σας, προς οποιαδήποτε αξιόλογη εκδήλωση που προάγει πολιτισμό και ιδιαιτέρως προς τον σύλλογό μας.
Σας ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη συνεισφορά σας κι ευελπιστούμε να είστε δίπλα μας σε οποιαδήποτε μελλοντική παρόμοια προσπάθειά μας.

Με εκτίμηση,
Για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αλοννήσου

Ο Πρόεδρος                                                                             Η Γραμματέας
     Τσουκανάς Παναγιώτης                                                                    Ελένη Τούντα            
                                                                                                 
           
Κοινοποίηση