Διαφημίσεις

Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2016

Συνάντηση Δημάρχων & φορέων για την Aκτοπλοϊκή Σύνδεση Θεσσαλονίκης – Βορείων Σποράδων

Συνάντηση εργασίας για την Aκτοπλοϊκή Σύνδεση Θεσσαλονίκης – Βορείων Σποράδων θα γίνει την Παρασκευή 5 Αυγούστου, στις 12 μ.μ. στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Σκοπέλου (κτίριο ΞΕΝΙΑ).

Ο δήμαρχος Σκοπέλου κ. Χρήστος Βασιλούδης με αφορμή την επίσκεψη του δημάρχου Θεσσαλονίκης κ.Γιάννη Μπουτάρη και του Αντιδημάρχου Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων Θεσσαλονίκης κ.Σπύρου Πέγκα στο νησί, προσκάλεσε τον Περιφερειάρχη κ. Κων/νο Αγοραστό ,τον πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Θεσσαλίας, δήμαρχο Μουζακίου, κ. Γεώργιο Κωτσό, τον δήμαρχο Σκιάθου κ. Δημήτρη Πρεβεζάνο και τον δήμαρχο Αλοννήσου κ. Πέτρο Βαφίνη σε μια συνάντηση ανταλλαγής απόψεων και σχεδιασμού δράσεων γύρω από τη σύνδεση Θεσσαλονίκης – Σποράδων.

Η ακτοπλοϊκή σύνδεση με ταχύπλοο επιβατηγό της εταιρείας Hellenic Seaways ξεκίνησε στις 16 Ιουνίου 2016 και έχει συμβάλει σημαντικά στην προσβασιμότητα και την αύξηση της τουριστικής κίνησης προς τις Βόρειες Σποράδες. “ Μετά τη διαπίστωση ότι η συγκεκριμένη ακτοπλοϊκή σύνδεση είναι βιώσιμη και επωφελής για όλους τους προορισμούς και τη βούληση της εταιρείας να συνεχιστεί τουλάχιστον και για την επόμενη χρονιά, θέλουμε να δουλέψουμε όλοι μαζί οι φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, ώστε να συμβάλουμε στην περαιτέρω ενδυνάμωση και βελτίωσή της”, δήλωσε ο δήμαρχος  Σκοπέλου κ. Βασιλούδης.

Στη συνάντηση της Παρασκευής έχουν προσκληθεί και όλοι οι εμπλεκόμενοι με τον τουρισμό φορείς του νησιού.
Δεν υπάρχουν σχόλια: