Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Τελειώνει ο δρόμος προς την Τούμπα / Γλώσσα Σκοπέλου

Απαντήσεις πήραμε σήμερα και σας τις δίδουμε, για τον δρόμο μεταξύ του Αγίου Φανουρίου - Σταυρού (Τούμπα) στην περιοχή της Γλώσσας. Ο εργολάβος ο οποίος είχε αναλάβει το έργο της ΔΕΥΑΣ (πέρασμα σωλήνων ύδρευσης) λόγω της οικονομικής διαφοράς που δημιουργήθηκε (μη πληρωμή του) σταμάτησε το έργο. Δηλαδή δεν ασφαλτοστρώθηκε το κομμάτι του δρόμου όπου είχε σκαφτεί. Με αποτέλεσμα να μείνει ιμιτελές το έργο και να δημιουργηθεί αυτό που είδαμε από την χθεσινή βροχόπτωση (βλέπε εδώ).
Μετά από ερώτημά μας προς τον Αντιδήμαρχο Νίκο Τριανταφύλλου το τι μέλει γένεσθαι, μας είπε τα εξής:  << εγκρίθηκε μέσω Δήμου από τον Επίτροπο η πίστωση χρημάτων της διαφοράς μεταξύ εργολάβου και ΔΕΥΑΣ, οπότε σύντομα θα τελειώσουν όπως πρέπει οι εκρεμότητες σε αυτόν τον δρόμο >>.
Σε ακόμα μια ερώτησή μας για την πλήρη ασφαλτόστρωση του συγκεκριμένου κομματιού λόγω επικίνδυνης ολισθηρότητας, μας απάντησε: << έχει τελειώσει η τεχνική μελέτη απο την υπηρεσία του Δήμου,έχει περαστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο και τώρα περιμένουμε την έγκριση από την αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας. Ελπίζουμε πολύ σύντομα να εγκριθεί, αφού ο εργολάβος που υπάρχει θα μπορέσει εκ νέου να αναλάβει και την πλήρη ασφαλτόστρωση μεταξύ Αγίου Φανουρίου - Σταυρού και επειδή έχει αναλάβει και άλλα σημεία του οδικού δικτύου στο νησί να φτιάξει. Οπότε πλέον είμαστε στο τελικό στάδιο και έτσι θα δοθεί τέλος στην όποια ταλαιπωρία - επικινδυνότητα για τους συμπολίτες μας υπήρξε, σε αυτόν τον δρόμο >>.
Εμείς θα πούμε επιτέλους και μπράβο, εφόσον τελειώσει οριστικά!


Κοινοποίηση