Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Mε τρέλα,κέφι και "ντάνος" ξεφάντωσε η Γλώσσα!

 Μπορεί ο καιρός να χάλασε για τα καλά...όμως αυτό δεν εμπόδισε τους Γλωσσώτες, να ξεφαντώσουν για μια χρονιά ακόμη, αποδεικνύοντας πως ο χορός, το μπρίο και η διατήρηση των εθίμων, κυλούν για τα καλά στο αίμα τους!
 Κυριακή της Τυρινής λοιπόν και στις 3 το μεσημέρι, η τράτα, ο καρνάβαλος και οι συνοδοί της, ξεκίνησαν από το σχολείο, για να καταλήξουν στην κεντρική πλατεία της Γλώσσας.
Λόγω καιρού, η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου.
Τα παιδιά του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου, άνοιξαν την εκδήλωση  με ένα χορευτικό πρόγραμμα  που μύριζε θάλασσα, αλλά και ταξίδευε το νου σε παλιές, νοσταλγικές  εποχές. Στη συνέχεια, ακολούθησε η βάφτιση του μικρού, χαρισματικού, "Απ'  όλων",  και ακολούθησε, ο αισθησιακός χορός του Μιχαλάκη με σκερτσόζα ντάμα!!!
Βέβαια, δεν μπορούσε να λείψει ο αγαπημένος σε όλους μας, ο μπάρμπα - Τζίμης ο Διομής  που τραγούδησε τα γλωσσώτικα, αποκριάτικα τραγούδια και στο σκοπό τους χόρεψαν μικροί  μεγάλοι  με περίσσια χάρη! Ακολούθησε γλέντι τρικούβερτο,το οποίο συνεχίζεται και θα συνεχίζεται για πολύ ακόμα...  Χρόνια πολλά και  Καλή Σαρακοστή!!!










Κοινοποίηση