Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Ξανά ,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ του κ.ΝΙΚΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

 
Αγαπητοί συμπολίτες , αγαπητοί φίλοι και φίλες ,
   Ο χρόνος κυλάει τόσο γρήγορα κι εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να τον ακολουθούμε άλλοτε με γοργούς , άλλοτε με αργούς ρυθμούς ! Οκτώβριο του 2006 , κληθήκαμε να δώσουμε την ψήφο μας , σε ανθρώπους που πιστεύαμε πως θα μας εκπροσωπήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο , στον συνδυασμό που θεωρούσαμε πως θα προωθήσει , που θα διευθετήσει , που θα επιλύσει , τα όποια προβλήματα αντιμετώπιζε ο τόπος μας κι εμείς οι ίδιοι.
   Μέσα σ΄ αυτούς τους ανθρώπους και με τον Συνδυασμό ΄΄ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΥΠΕΡΒΑΣΗ΄΄ του κυρίου Βασιλούδη Χρήστου , ήμουν κι εγώ. Η
εμπιστοσύνη σας προς το πρόσωπό μου , με ανέδειξε Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Γλώσσας . Μεγάλη τιμή για μένα , αλλά και το βάρος των ευθυνών , ακόμα μεγαλύτερο. Άγνωστος ο χώρος , όχι όμως η εμπλοκή μου , η τριβή μου με τα κοινά! Υποχρεωτικά , μπήκα στα βαθιά από νωρίς. Με βήματα αργά και σταθερά και με ανθρώπους γύρω μου να με συμβουλεύουν , να με βοηθούν , να με στηρίζουν σε καθετί καθημερινά , πορεύτηκα και έφτασα να κλείνω πιστεύω με επιτυχία , αυτή τη θητεία μου.
   Πάντα κοντά στον πολίτη , πάντα μέσα στα προβλήματα που αντιμετώπιζαν τα χωριά μας , μικρά ή μεγάλα . Με ήθος , ειλικρίνεια , σοβαρότητα , κοιτάζοντάς σας στα μάτια , βρέθηκα στο στόχαστρο ορισμένων επικριτών μου , κάμποσες φορές. Άδικα όμως ! Το πιστεύω και θα συνεχίσω να το πιστεύω . ΄΄Που είναι ο Πρόεδρος , τι κάνει ο Πρόεδρος΄΄! Αρκετές φορές ακούστηκαν αυτές οι φράσεις . Ο ρόλος όμως που είχα επωμιστεί , δεν μπορούσε ποτέ μα ποτέ να μ΄ αφήσει αδιάφορο. Αυτό άλλωστε όριζε και η λογική . Δεν μπορούσε να με κρατήσει μακριά – έστω κι αν υπήρχαν κάποια διαστήματα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων – απ΄ το καθετί γινόταν γύρω μου . Με όρεξη για δουλειά , με συνέπεια , με όνειρα ! Σίγουρα κάποια πράγματα που είχαμε βάλει ως στόχο , δεν μπορέσαμε να τα πραγματοποιήσουμε μες το χρονικό διάστημα της θητείας μας . Να σταματήσουμε όμως να ονειρευόμαστε ; Να σταματήσουμε να ελπίζουμε ; Όποιος σταματά να ονειρεύεται , να ελπίζει , κάποια στιγμή χάνεται , πεθαίνει!
   Δεν είχαμε βλέψεις εξωπραγματικές . Βαδίζαμε δίπλα , γύρω και μέσα στα γεγονότα  που διαδραματίζονταν στην περιοχή μας  . Προσπαθούσαμε νυχθημερόν , δίχως να δίνουμε  υποσχέσεις που να  πυροδοτούν την ήρεμη ατμόσφαιρα . Δίχως υποσχέσεις που να διχάζουν και να δημιουργούν προβλήματα . Δίχως υποσχέσεις που να έχουν αντίκτυπο στο κοινό καλό! Σεμνά και ταπεινά! Δεν είδαμε κανέναν μα κανέναν υπεροπτικά . Προσπαθήσαμε να αφουγκραζόμαστε , να βοηθάμε τον οποιοδήποτε συγχωριανό που μας είχε ανάγκη. Μερικές φορές ίσως να μην το πετύχαμε. Δεν σταματήσαμε όμως να καταβάλουμε την όποια προσπάθεια. Δεν δώσαμε φρούδες ελπίδες . Δεν τάξαμε ΄΄λαγούς με πετραχήλια΄΄! Κι αυτό , επειδή Δεν ήμαστε απ΄ αυτή την ΄΄πάστα΄΄ ανθρώπων!
   Πιστεύω λοιπόν , πως Αυτός ο Συνδυασμός , Αυτή η Ομάδα παρουσίασε έργο !
   Μαζί με άξιους συνεργάτες που είχαμε συμπορευτεί , μαζί με νέα άτομα που συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιό μας , έχοντας όρεξη για δουλειά , για προσφορά , με φιλοδοξίες , με θέληση , μαζί με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Σκοπέλου κο Βασιλούδη , μ΄ αυτούς που δεν βάζουν το ΕΓΩ τους πάνω απ΄ όλα αλλά το ΕΜΕΙΣ , με την μικρή εμπειρία που αποκόμισα όλα αυτά τα χρόνια, με την πεποίθηση πως κι εγώ συνέβαλα , όσο μπορούσα , στο να προχωρήσει ο τόπος που ζω κι αγαπώ  μπροστά , έρχομαι , ερχόμαστε εκ νέου να σας ζητήσουμε την ψήφο σας! Να σας ζητήσω , να σας ζητήσουμε να μας στηρίξετε , να μας εμπιστευτείτε για τα επόμενα 5 χρόνια σαν ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. Κι αυτό γιατί , Θέλουμε και Μπορούμε να συνεχίσουμε , ότι είχαμε ξεκινήσει κι έμεινε ημιτελές !

                                     ΝΙΚΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ του ΜΙΧΑΗΛ
                                Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη
                      ΄΄ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΥΠΕΡΒΑΣΗ΄΄  του Κου ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΑΣΙΛΟΥΔΗ

Κοινοποίηση