Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Παραδεισένια ομορφιά και χαλάρωση στο "Κastani" Beach Bar / Σκόπελος

Η Καστάνη ίσως είναι η ομορφότερη παραλία της Σκοπέλου, αφού το πλούσιο πευκόδασος που γλύφει τα γαλαζοπράσινα νερά της και η αμμουδιά με το ψιλό χαλίκι, δίνουν ένα ξεχωριστό παραδεισένιο τοπίο. Η παραλία Καστάνη έγινε γνωστή από την κινηματογραφική ταινία ''Mama Mia'' αφού ορισμένες σκηνές γυρίστηκαν εκεί το Σεπτέμβριο του 2007.


Πόλος έλξης για τον επισκέπτη αφού εκτός των παραπάνω, δημιουργήθηκε από φέτος υπό νέα διεύθυνση, το "Κastani'' Beach Bar.
 O υπέροχος χώρος του πλήρως αλλαγμένος, με γούστο, με σύγχρονες ανέσεις προσφέρει μία άριστη οργανωμένη παραλία και δημιουργούν ένα προορισμό μαγευτικό. Ο επισκέπτης που θα έρθει, έχει την ευκαιρία να απολαύσει το μπάνιο του, τον καφέ του, ποικιλία από φαγητό - snacks μέσα σε ένα περιβάλλον που ξεχωρίζει για την αισθητική και καθαρότητα του με εξυπηρετικό προσωπικό. Το beach bar είναι καθημερινά ανοιχτό από νωρίς το πρωί, διαθέτει  μεγάλο parking που είναι δωρεάν για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και εσείς δεν έχετε παρά να το επισκεφτείτε, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης και ομορφιάς!



         Παραλία Καστάνης
τηλ. επικοινωνίας: 2424 022749




                                                                video clip













Κοινοποίηση