Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός του Αγίου Νικολάου στο Λουτράκι Σκοπέλου

Τον προστάτη των ναυτικών, Άγιο Νικόλαο, τιμά σήμερα με λαμπρότητα και το Λουτράκι Σκοπέλου, μιας και είναι ο Πολιούχος του. Από νωρίς το πρωί πλήθος ευσεβών χριστιανών, κάτοικοι της περιοχής, κατέκλυσαν τον ομώνυμο Ιερό Ναό για να τιμήσουν τη μνήμη του και να πάρουν ευλογία.

Παρέστησαν από επισήμους, ο Δήμαρχος Σκοπέλου Σταμάτης Περίσσης, οι Αντιδήμαρχοι Νικόλαος Βαφίνης και Αριστείδης Βούλγαρης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Λιμενικού Ταμείου Άγγελος Ξηντάρης, από την Κοινότητα Γλώσσας ο Πρόεδρος Αγάλος Φωτόπουλος μαζί με την  Σύμβουλο Κική Τριανταφύλλου, ο Λιμενάρχης Σκοπέλου Γεώργιος Γκάρας μαζί με βαθμοφόρους του Λιμενικού, και ο Δημοτικός Σύμβουλος Ευάγγελος Τσουκαλάς.

Στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία πρωτοστάτησε ο εορτάζων π. Νικόλαος (εφημέριος των Αγίων Αναργύρων Νέου Κλήματος) μαζί με τον π. Ρηγίνο (εφημέριο του Αγίου Νικολάου) και τον π. Αλέξιο (εφημέριο της Γλώσσας). Οι πατέρες στους λόγους τους μίλησαν για τον βίο του Αγίου Νικολάου και κατόπιν ευχαρίστησαν τον κόσμο, την Δημοτική και Κοινοτική Αρχή για την στήριξή τους στο Λουτράκι.

Μετά το πέρας της μεγαλόπρεπης Θείας Λειτουργίας, ακολούθησε περιφορά της εικόνας μαζί με τμήμα ιερού λειψάνου, το οποίο είναι ένα τμήμα από την σιαγόνα του Αγίου και μύρο από τα λείψανά Του (Μπάρι Ιταλίας). Τέλος τις ευχές του για τη σημερινή ημέρα έδωσε και ο Δήμαρχος Σταμάτης Περίσσης (δείτε αποσπάσματα στο κανάλι μας ΕΔΩ.).







 Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες και εορτάζουσες!













Κοινοποίηση