Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

Αθάνατος! Νικόλαος Καπαδούκας / Γλώσσα Σκοπέλου

Ανήμερα της μεγάλης δεσποτικής γιορτής της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, τελέστηκε η καθιερωμένη εκδήλωση μνήμης και τιμής προς τον πεσόντα υπέρ πατρίδος ναύτη (τιμητική διάκριση μετά θάνατον σε Ανθυπασπιστή), Νικόλαο Καπαδούκα.
Ο ήρωας, να θυμίσουμε, είχε "πέσει" από τουρκικά πυρά σε επιχειρήσεις που έγιναν το 1964 στη Κύπρο. Επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφάνων και ομιλίες ήταν στην προγραμματισμένη εκδήλωση.

Δημοτική Αρχή, Κοινοτική Αρχή, Πρόεδρος της Κοινότητας Ν.Κλήματος, Λιμενική Αρχή, εκπρόσωπος του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού και διοικητή υποβρυχίων,εκπρόσωπος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού, Πολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Γλώσσας και τα σχολεία της Γλώσσας ήταν παρών στην τελετή.

Παρευρέθηκαν όπως κάθε χρόνο, ο αδελφός του εκλιπόντος Δημήτριος Καπαδούκας και η κόρη του αείμνηστου Ιωάννη Αντωνόπουλου (έφεδρος  Ανθυποπλοίαρχος, κυβερνήτης της ακταιωρού "Αρίων" το 1964 και μετέπειτα βουλευτής Μαγνησίας), Έλενα Αντωνοπούλου. Σύντομες ομιλίες έγιναν από τον Δήμαρχο Σκοπέλου Σταμάτη Περίσση και από την Έλενα Αντωνοπούλου.



 ΑΘΑΝΑΤΟΣ!


                           Άλμπουμ με 80 φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ







Κοινοποίηση