Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

Δρώμενα του τόπου μας: Απάντηση στον νέο Δήμαρχο Σκοπέλου,Σταμάτη Περίσση

Θεωρούμε χρέος μετά την επιστολή ( εδώ ),του νεοεκλεγέντα Δημάρχου σε ότι αφορά την ανάρτησή μας περί του οχήματος που προορίζεται για την Γλώσσα να απαντήσουμε τα κάτωθι:




Αγαπητέ κ. Δήμαρχε

Η αγωνία και το ενδιαφέρον μου, είναι για όλο το νησί της Σκοπέλου. Το ίδιο θα έπραττα εάν ήταν για την Χώρα της Σκοπέλου ή για την Κοινότητα του Νέου Κλήματος. Άσχετα εάν η μόνιμη κατοικία και δουλειά μου είναι στη Γλώσσα.

Σίγουρα το γνωρίζω ότι για οποιαδήποτε ενέργεια, που αφορά τα κοινά δρώμενα, συνεργάτη σας ή Δημοτικού Συμβούλου, είστε γνώστης.

Επ΄ ουδενί δεν αμφέβαλα για τις καλές προθέσεις που έχετε εσείς και ο συνδυασμός σας, προς όφελος του γενικού συνόλου. Άλλωστε γι αυτό σας στήριξε και ο κόσμος της Σκοπέλου, στις τελευταίες δημοτικές εκλογες, εκλέγοντα σας.

Για την ένσταση όμως που έγινε από Δημοτικό σας Σύμβουλο, επιτρέψτε μου να έχω διαφορετική γνώμη και να μπορώ να την δημοσιεύω. Ο δημότης από κει και πέρα μπορεί να κρίνει και εσάς και τα "Δρώμενα του τόπου μας"...

Το συγκεκριμένο όχημα που αποφασίστηκε να παρθεί για τις ανάγκες της Γλώσσας δεν είπαμε ότι θα αντικαταστήσει το ασθενοφόρο... Εννοείται  ότι δεν μπορεί να το αντικαταστήσει. Επιτρέψτε μου όμως να σας ενημερώσω πως υπάρχουν και περιπτώσεις  που ο ασθενής δεν είναι απαραίτητο να μεταφερθεί με  ασθενοφόρο...  Ένα παράδειγμα αναφέραμε και μόνο. Επίσης να σας ενημερώσω πως το ασθενοφόρο,για το οποίο κάνετε λόγο, πηγαίνει μέχρι την Ελευθερώτρια (σχολεία). Ούτε καν μέχρι το ιατρείο! Ας μην κολλάμε σε μία φράση που έγινε σε κάποιο σχόλιο, για να κερδίσουμε ίσως εντυπώσεις.

Την δημοσιογραφική δεοντολογία την γνωρίζω, αλλά επιτρέψτε μου να κρίνω εγώ, πότε χρειάζεται κάποια είδηση διασταύρωση και πότε όχι. Η αναφορά στο θέμα της ένστασης μήπως είναι ψευδής; Και τίθεται και το άλλο ερώτημα: εφ όσον όπως λέτε δεν είχε δικαίωμα το απερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο να πάρει τέτοια απόφαση ένα μήνα πριν τις εκλογές,γιατί έγινε δεκτή από το γραφείο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας & Στερεάς; Εαν υπήρχε παρανομία η οτιδήποτε άλλο, δεν θα την γύριζε πίσω;




                                                 Φιλικά ο διαχειριστής
                                                   Γιώργος Ρουσέτης







Κοινοποίηση