Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Αναβίωση του "Κλήδονα" με χαρούμενα παιδικά πρόσωπα! / Γλώσσα Σκοπέλου

Το έθιμο του  Κλήδονα αναβίωσε χθες Κυριακή 23/6, ο Πολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Γλώσσας. Τα κορίτσια έφεραν το ''αμίλητο νερό'' και εν συνεχεία ολοκλήρωσαν τη διαδικασία όπως το έθιμο ορίζει!
Αμέσως μετά άναψαν τις φωτιές του Αη- Γιαννιού   με τα στεφάνια της Πρωτομαγιάς και έκλεισαν την εκδήλωση με χορό! Στην παραπάνω εκδήλωση παρευρέθηκαν 19 παιδιά μαζί με 4 συνοδούς από την Κιβωτό του Κόσμου (παράρτημα Διμήνι Βόλου).

Την αποστολή στη Γλώσσα συνόδευσε η αντιδήμαρχος Σκοπέλου Αθηνά Ντάκη - Αρκομάνη. Κάτι πρωτόγνωρο άκουσαν και είδαν τα παιδιά, που διασκέδασαν όμως με την ψυχή τους! Τα παιδιά της Κιβωτού έχουν έρθει από την περασμένη Παρασκευή όπου φιλοξενούνται από την Ένωση Ξενοδόχων Σκοπέλου. Ο Δήμος Σκοπέλου από την μεριά του οργάνωσε κάποιες δράσεις για τους μικρούς μας φίλους (θεατρικά παιχνίδια).
Τα δείπνα όλων των ημερών προσέφερε ο Σύλλογος Επαγγελματιών Σκοπέλου.Τέλος στην χθεσινή εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Γλώσσας, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου πρόσφερε από ένα αναμνηστικό δώρο.
Η εξόρμηση αυτή στη Γλώσσα, τελείωσε στα "P'tharakia" espresso & cocktail bar της κας. Λούλας Αντωνίου, η οποία πρόσφερε ένα πλούσιο τραπέζι στην αποστολή.











                                                              ΒΙΝΤΕΟ








Κοινοποίηση