Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

Ενημέρωση για θέματα υγείας και δωρεάν εξέταση την Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

<< Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στην Ημερίδα Αγγειακών Παθήσεων, την Κυριακή 24 Μαρτίου μετά την εκκλησία (11:00π.μ.) στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου για να σας ενημερώσουμε για τις παθήσεις των αρτηριών και των φλεβών, δηλαδή για την  περιφερική αποφρακτική αρτηριοπάθεια,τους κιρσούς,την εν τω βάθει φλεβοθρόμβωση και την πνευμονική εμβολή. Πρόκειται για σοβαρά νοσήματα που απασχολούν μεγάλο μέρος του πληθυσμού και κυρίως τους ηλικιωμένους.

Το πρώτο κομμάτι θα το αφιερώσουμε στην επεξήγηση αυτών των αγγειακών παθήσεων και στη συνέχεια για όποιον επιθυμεί  θα υπάρχει εξέταση με ειδικό μηχάνημα υπερήχων που ανώδυνα απλά με επαφή πάνω στα κάτω άκρα συμβάλλει στην αναγνώριση στενώσεων ή απόφραξης στα αγγεία. Έπειτα θα γίνουν οι κατάλληλες συστάσεις σε εκείνους με παθολογικά ευρήματα στην εξέταση, καθώς και συζήτηση για πρόληψη μελλοντικών αγγειακών παθήσεων.

Να εκμεταλλευόμαστε κάθε ευκαιρία για εκπαίδευση και ενημέρωση,ειδικά όταν αφορά την υγεία μας. Είναι μια ευκαιρία για όλους να κάνουν έναν αδρό αγγειολογικό έλεγχο,να μάθουν πώς να προστατεύουν τα αγγεία και την καρδιά τους και να συζητήσουν για θέματα υγείας που τους απασχολούν >>.

Σας περιμένουμε όλους εκεί!

 Οι αγροτικοί γιατροί 
Ευανθία Τζιτζή & Λίζα Κώτση



Κοινοποίηση