Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Σκέψεις και προβληματισμοί γύρω από την κάλπη

Άρθρο του Βαγγέλη Τσουκαλά

<< Αγαπητοί μου Γλωσσιώτες & Ελιώτες! Πλησιάζει η ώρα, που οι υποψήφιοι Δήμαρχοι θα χτυπήσουν την πόρτα σας για να σας ζητήσουν να συμμετέχετε στο συνδυασμό τους , με μεγάλα λόγια που θα σας κάνουν να αισθανθείτε σίγουρα μοναδικοί!

Σε αυτό το σημείο, πριν αποφασίσετε να εμπλακείτε, θα ήθελα να σας ενημερώσω, μέσα από τη δική μου εμπειρία για καταστάσεις που θα συναντήσετε, γιατί απλά ποτέ δεν ακούγονται!

Να έχετε υπ όψιν σας πως ένας Δημοτικός Σύμβουλος με θέση διοικητική, σημαίνει στη θητεία του 500 ημέρες στην Σκόπελο χωρίς αποζημίωση και με δικό του μεταφορικό μέσο.(Διότι αποζημίωση δικαιούνται μόνο οι Δήμαρχοι και οι Αντιδήμαρχοι). Συν την ψυχική φθορά και αγανάκτηση, όταν έρχεται αντιμέτωπος με καταστάσεις που δεν υπολόγιζε!

Ένας υποψήφιος Δήμαρχος, επιλέγει να έχει κοντά του άτομα με μεγάλο κύκλο γνωριμιών και οικογενειών, άσχετα αν οι γνώσεις του δεν επαρκούν για το αντικείμενο, προκειμένου να εξασφαλίσει την εκλογή του. Στην πορεία όμως, κρατά δίπλα του αυτούς που υπακούν στα θέλω του. Είμαι πεπεισμένος πως όλοι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι, θέτουν τον εαυτό τους προς ψήφιση, με σκοπό την ανάδειξη του τόπου. Όμως η αλήθεια είναι, ότι η διακυβέρνηση αλλιώς ξεκινά και αλλιώς υλοποιείται. Μεγάλο ρόλο παίζει η κεντρική κυβέρνηση η οποία δεν ανταποκρίνεται, όπως εμείς οραματιζόμαστε και δυστυχώς οι αστάθμητοι παράγοντες όπως οι πλημμύρες χιόνι κτλ.που σε αναγκάζουν να βγεις εκτός προγραμματισμένων δράσεων,προκειμένου να αποκατασταθεί η ομαλή λειτουργία του νησιού. Όλα αυτά, δηλαδή : Το ''εγώ'' του Δημάρχου και οι αστάθμητοι παράγοντες να έχουν σαν αποτέλεσμα κάποιους Δημοτικούς Συμβούλους που ξεκίνησαν με όρεξη και όραμα, να τους οδηγούν στην πλήρη αδράνεια, αλλά πιστέψτε με το σύστημα αδιαφορεί γιατί ήδη έχει εξασφαλίσει την πλειοψηφία.

Τελειώνοντας θα ήθελα να ενημερώσω τους υποψήφιους Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Συμβούλους, σε περίπτωση εκλογής τους, να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τη δυσκίνητη και συμπαγή ομάδα των υπαλλήλων με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όσους αφιερώσατε το χρόνο σας για να διαβάσετε τις σκέψεις μου. Και θέλω να διαβεβαιώσω όσους αναρωτιέστε γιατί κάποιοι βάζουν ξανά και ξανά, πως είναι καθαρά από πείσμα και εθισμό! >>


Με εκτίμηση Βαγγέλης Τσουκαλάς
Κοινοποίηση